Aalborg Zoo
Virksomhedsprofil

Aalborg Zoo

Mølleparkvej 63

CVR: 46983254

Aalborg Zoo: Kåret som Europas bedste zoo

Aalborg Zoo blev indviet i 1935 og er kåret som Europas bedste Zoo i kategorien for zoologiske haver med op til 500.000 besøgende. 

Aalborg Zoo er hjem for mere end 2000 dyr fordelt på 125 forskellige dyrearter. Det overordnede formål er naturbevarelse, direkte gennem internationalt samarbejde omkring avl og naturbevaringsprojekter og indirekte gennem formidling af viden om truede dyr.

I Aalborg Zoo kan du holde møde, kursus eller konference med løvebrøl og isbjørne som bagtæppe. Vores moderne møde- og konferencelokaler ligger med byens bedste udsigt over Zoo i restaurant Skovbakken, der også har festlokaler til både firmaer og private arrangementer. Gennem vores sponsorkoncept, Zoo Business, tilbyder vi vores samarbejdspartnere stor synlighed og co-branding med en af Europas ypperste zoologiske haver.

Vi arrangerer også brunch for grupper, børnefødselsdage samt overnatning for skoleklasser.

I Skoletjenesten underviser vi folkeskoleelever og studerende og afholder sommerskole for børn. Andre faste aktiviteter omfatter: Jul i Zoo, Dyrepasser for en dag samt den årlige naturvidenskabsfestival i efteråret.

Artikler om Aalborg Zoo

Kontakt

Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63

Telefon: 96312929
Mail: info@aalborgzoo.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle nordjyske virksomheder