Arena Nord
Virksomhedsprofil

Arena Nord

Harald Nielsens Plads 9

CVR: 27313175

Arena Nord: Vendsyssel kraftcenter for konference, møde- og kulturoplevelser

ARENA NORD er med sine ca. 15.000 m2 det største konference- kultur- og sportscenter i Nordjylland.

Arenaen som venue er fleksible rum, der ved hjælp af mobile tribuner kan skifte form og funktion og danne ramme for alle former for begivenheder. Med plads til 1600 personer til generalforsamling, årsmøder eller firmafester og 14 mødelokaler fra 10-200 siddende gæster. Der findes samlet 5000 senge i hele kommunen, og der er gåafstand til byens hoteller. Desuden 750 GRATIS parkeringspladser lige op til, og yderligere 550 parkeringspladser indenfor gåafstand.

Det Musiske Hus (DMH) er Nordjydernes kulturhus og spillested. Huset er fra 2004 og fungerer i dag som et selvejende kulturhus i fusion med Arena Nord – under fælles ledelse og bestyrelse. DMH producerer selv kulturarrangementer – og huset samarbejder ligeledes med lokale arrangører om at præsentere eksempelvis turnerende teater, koncerter, stand-up og foredrag. DMH har ligeledes siden 2019 været udpeget som regionalt spillested med støtte fra Statens Kunstråd. Det betyder, at Nordjylland får masser af specielle koncertoplevelser og at vækstlagene indenfor den rytmiske musik har en scene at udvikle sig på

Det Musiske Hus (DMH) er et levende kulturhus og spillested med indbydende arkitektur og moderne faciliteter. DMH er fra 2011 et selvejende kulturhus i fusion med Arena Nord, under fælles ledelse og bestyrelse. DMH tager ansvar for en bred udvikling af de kulturelle oplevelsestilbud i området - her kan bl.a. opleves: turnerende teater, et bredt udvalg af koncerter med høj kunstnerisk kvalitet og indenfor mange genrer, stand up, foredrag, oplevelser med vækstlagene indenfor musik, drama og billedkunst m.m. Det Musiske Hus har siden 2009 været regionalt spillested med støtte fra Statens Kunstråd til udvikling af den rytmiske scene i regionen.

Artikler om Arena Nord

Kontakt

Arena Nord
Harald Nielsens Plads 9

Telefon: 96201050
Mail: info@arenanord.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle nordjyske virksomheder