DMTonline
Virksomhedsprofil

DTMonline

Kjeldgaardsvej 1, 9300 Sæby

CVR: 21815837

Kunderne I Fokus

Det er os en glæde, at vi – efter mere end 23 år i branchen – kan konstatere, at et stadig større antal kunder finder vej til firmaet for at nyde gavn af vores professionelle kvalifikationer.
Vi bestræber os konstant på at være firmaets kunder behjælpelige med at opnå tilfredsstillende problemløsninger. Som en konsekvens heraf følger vi løbende den tekniske udvikling og opfanger nyskabende muligheder at udføre opgaverne på.
Det er vores målsætning at opfylde vore kunders krav og ønsker. Dette indbefatter også forsendelsen af varer.
Firmaets varegrupper omfatter:
- Kommunikation
- Navigation
- Militært udstyr
- OEM
- TV/ radio
- Tele og data
- WLan/Wi-Fi
- Antenner

           

Facilieter

I 2016 opførte DMTonline en up-to-date bygning, der indeholder alle de faciliteter, som kræves i moderne erhvervsvirksomhed, hvilket vil sige produktion og udvikling, administration, velfærd og lagerkapacitet.

I virksomhedens nye domicil vurderes miljøet som særdeles betydningsfuldt og implementeres med stor alvor og energi. Alle produktionssteder i huset er blevet ESD sikret, og alle regler og direktiver som fx RoHS- direktivet, der forbyder indhold i og benyttelse af fx bly i elektrisk og elektronisk udstyr, er efterlevet.

På enhver hensigtsmæssig måde gør vi brug af genbrugsressourcer i produktionen og ved forsendelse af varer.

Kort sagt: Firmaets ultimative værdier er at gøre vore kunder tilfredse og igennem et godt miljø at give vore ansatte arbejdsglæde

Kontakt

DTMonline
Kjeldgaardsvej 1, 9300 Sæby

Telefon: 9846 1333
Mail: info@dmtonline.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle nordjyske virksomheder