Frederikshavn Maritime Erhvervspark
Virksomhedsprofil

Frederikshavn Maritime Erhvervspark

Silovej 8, st, 9900 Frederikshavn

CVR: 45022919

FME skaber rum til udvikling

Rum, der indbyder til flyvske og vidtløftige ideer. Vi tilbyder erhvervslivet rammer og faciliteter, der danner grobund for skabertrang og idérigdom. Omgivelser, der giver næring til initiativ og innovation og fungerer som katalysator for bæredygtig og langsigtet udvikling.

Vores kerneydelse er udlejning af kontorlokaler på det tidligere værftsområde i Frederikshavn, ca. 50.000 m bygninger og øvrige faciliteter. Vores bygninger, lokaler og faciliteter er meget forskelligartede, og derfor kan vi dække stort set ethvert behov: fra kontor- konference- og undervisningsfaciliteter til værksted, produktion og lagervirksomhed. Størrelsen varierer fra 20 til 2.000 m.

Fleksible lejemål i Magasinet og Kattegat

Bliv en del af et innovativt kontormiljø, med andre dynamiske lejere, når vi åbner MAGASINET Kontorhotel på 1. sal i Kattegat Silo. 1100 m2 nyindrettet kontorlandskab med både enkeltmandskontorer og Open Office kontorpladser. Hele tanken bag MAGASINET er ”Rum til udvikling”. Udvikling af din virksomhed og dit netværk.

I kontorhotellets Kattegats mange fællesfaciliteter og serviceydelser bidrager til, at virksomhederne her altid fremstår kompetente og professionelle – uanset størrelse og forretningsomfang. De velindrettede mødelokaler står til fri afbenyttelse til møder med kunder og samarbejdspartnere.

Som lejer hos FME bliver en del af et fællesskab. I kraft af de andre lejere, får man “kolleger”, sparringspartnere, mentorer og på sigt sikkert også samarbejdspartnere og kunder. Lejerne indgår desuden i et stærkt, værdifuldt og inspirerende netværk af iværksættere og virksomhedsejere, der understøtter de nye virksomheders levedygtighed.

Artikler om FME

Kontakt

Frederikshavn Maritime Erhvervspark
Silovej 8, st, 9900 Frederikshavn

Telefon: 70 15 05 15
Mail: info@fme.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle nordjyske virksomheder