Louis Nielsen
Virksomhedsprofil

Louis Nielsen

Indkildevej 2A, 9210 Aalborg SØ

CVR:

Vi passer godt på dine øjne

Louis Nielsen er siden 1978 vokset fra en enkelt kontaktlinsebutik i Aalborg til i dag, hvor vi har mange butikker over hele landet. Vi passer godt på dine øjne, som er i gode hænder hos vores optikere, der bruger den mest avancerede teknologi. Vi elsker briller og leverer stel af høj kvalitet, som også ser godt ud. Vi holder af glade kunder og giver naturligvis 100% tilfredshedsgaranti.

Fra ikke særlig store til noget ganske særligt

I dag har vi 75 butikker i Danmark, omsætter for mere end 800 mio. kr., sælger mere end 400.000 briller og omkring 60 millioner kontaktlinser om året.

Kædekontoret ligger i Aalborg. Her sidder omkring 60 medarbejdere og får tingene til at køre – ledelse, marketing, indkøb og logistik, kundeservice, HR, IT, økonomi og forretningsudvikling – så butikkerne kan koncentrere sig om det, de er bedst til, nemlig kunder og salg.

I butikkerne arbejder i nærheden af 700 medarbejdere eller i gennemsnit mellem 9 og 10 medarbejdere pr. butik som alle er partnerdrevne. Vi vil i den nærmeste fremtid efter planen åbner flere nye butikker over hele landet. Det vil give mange ambitiøse optikere muligheden for at være med i et partnerskab med perspektiver. Det giver den lokale optikers engagement kombineret med den store kædes fordele.

En del af Specsavers

Vores vækst fra et tidligt tidspunkt resulterede i, at vi blev en del af Specsavers, som er en af de tre største optikerkæder i verden.

Specsavers blev etableret i 1984 af optikerne Doug og Mary Perkins. I dag er Specsavers verdens største privatejede optikerkæde. 

Ledige stillinger hos Louis Nielsen

Vi hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale. Det er et løfte, som vi giver alle vores medarbejdere. Udforsk dine muligheder hos Louis Nielsen her.

Artikler om Louis Nielsen

Kontakt

Louis Nielsen
Indkildevej 2A, 9210 Aalborg SØ

Telefon: 96 32 50 00
Mail: info@louisnielsen.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle nordjyske virksomheder