Musikkens Hus
Virksomhedsprofil

Musikkens Hus

Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg

CVR: 25724453

Nordjyllands musikalske samlingspunkt og en storslået ramme om dine events

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden og i gåafstand til byens pulserende centrum, finder man Musikkens Hus; nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle tegnet af det internationalt anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au.

Med naboer som Nordkraft og Utzon Centret - og en beliggenhed tæt på byens havnebad - emmer området af kultur, arkitektur, liv og lyd. Huset består af mere end 20.000 kvadratmeter fordelt på ni plan og med fire koncertsale, seks scener, en indbydende restaurant, en spændende foyer og en åben plads ud mod fjorden. Musikkens Hus er den ideelle ramme for alt fra konferencer og møder til fester. Mulighederne er mange og huset kan facilitere både små og store arrangementer.

Vi er drevet af kærlighed til musikken og stræber hver dag efter at være et foregangsbillede, som kan revitalisere branchen nationalt og internationalt. Vi er skandinavisk markedsleder blandt eksklusive musikvenues og ønsker at præsentere den højeste kunstneriske kvalitet inden for hver genre på vores program.

Som foregangsbillede vil vi handle ansvarligt over for det samfund, vi er en del af – socialt, økonomisk, miljømæssigt og ledelsesmæssigt. Vi sætter kunsten og kulturen i et bæredygtigt perspektiv og arbejder aktivt for at nå FN’s 17 verdensmål. Vi vil være en bevægelse, som skaber interaktion med vores publikum, genererer ambassadører og skaber rum for dannelse og læring. Vi vil sprede os som ringe i den fjord, vi bor ved, og som har dannet grobund for Musikkens Hus’ fysiske form.

Ledige stillinger

Her kan du se ledige stillinger i Musikkens Hus

Historier om Musikkens Hus

Kontakt

Musikkens Hus
Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg

Telefon: 60203000
Mail: info@musikkenshus.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle nordjyske virksomheder