Norddanmarks Eu-Kontor
Virksomhedsprofil

Norddanmarks Eu-Kontor

Niels Jernes Vej 10

CVR: 36274433

NordDanmarks EU-kontor er din genvej til EU

NordDanmarks EU-kontor er ét af fire regionale EU-kontorer i Danmark, der arbejder for at fremme dansk deltagelse af offentlige og private aktører i EU-projekter og for at hente EU-midler hjem fra EU's støtteprogrammer. Mulighederne er mange, og vi hjælper med rådgivning fra projektidé til ansøgning og til deltagelse i EU-projekter.

Kontoret har eksisteret siden 1990. Det blevet reorganiseret og etableret som en selvstændig forening den 1. januar 2015. Vi har to afdelinger i henholdsvis Nordjylland og Bruxelles, da vi ønsker at være i tæt kontakt med vores bagland og samtidig være til stede, hvor de politiske beslutninger bliver taget.

NordDanmarks EU-kontor er en selvstændig forening, som er etableret og ejet af de 11 nordjyske kommuner, Region Nordjylland, University College Nordjylland, Aalborg Universitet og den grønlandske kommune, Sermersooq. Vores mål er at understøtte aktiviteter, der bidrager til en øget internationalisering, vækst og flere arbejdspladser i Nordjylland. Vi ønsker, at relevante aktører såsom kommuner, virksomheder, forskere og uddannelsesinstitutioner får en større viden om mulighederne i EU-systemet og inspiration til, hvilke udviklingstiltag, der potentielt kan være EU-projekter.

Ledige stillinger

Her kan du se ledige stillinger hos NordDanmarks EU-kontor

Artimler om NordDanmarks EU-kontor

Kontakt

Norddanmarks Eu-Kontor
Niels Jernes Vej 10

Telefon: +45 61885300
Mail: info@ndeu.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle nordjyske virksomheder