RealMæglerne Hjørring, Løkken og Blokhus

RealMæglerne Hjørring, Løkken og Blokhus

Pirupvejen 1b, Hune, 9492 Blokhus

CVR: 37462772

Velkommen til RealMæglerne Hjørring, Løkken og Blokhus, din lokale ejendomsmægler

Hos RealMæglerne lytter vi aktivt til hvad der vigtigt for netop jeres bolighandel, og så tror vi på målbare indsatser, vi tænker innovativt og vi bryder gerne med konventionelle metoder, i jagten på at finde den rette køber eller netop jeres drømmebolig. Vi tager aktivt både ansvar og action, og skræddersyer altid en individuel, målrettet og sæsonorienteret indsats for netop DIN bolig! Således kommer du trygt fra ”Til salg” til ”SOLGT!”

Med 3 ejendomsmæglerforretninger i Hjørring, Løkken og Blokhus, dækker vores ejendomsmæglere hele vestkysten, og vi ved altid hvad der rører sig de forskellige lokalområder. Vi kan hjælpe med hussalg, uanset om du skal sælge hus i Hjørring, Løkken eller Blokhus. Kom ind og få en snak med en af vores specialister, i lige netop det område, I ønsker at sælge eller købe jeres bolig.

Vi er jeres lokale ejendomsmæglere i Hjørring, Løkken og Blokhus. Vi kommer alle fra Nordjylland og møder altid vores kunder, om det er sælgere eller købere, i øjenhøjde. Der er ingen opgaver der er for store eller små til os. Det er især vigtigt for os, at I føler jer velinformeret under hele forløbet, så hos os er der ikke noget, der hedder dumme spørgsmål. Vi plejer at sige, at I hellere skal stille et spørgsmål for meget end et for lidt, da det er vigtigt for os, at føler jer trykke igennem hele processen. Mød din ejendomsmægler i Hjørring, Løkken eller Blokhus.

I foråret 2021 havde vi fornøjelsen af at åbne dørene til vores nyeste butik på stammen, nemlig i Blokhus.
Her træffer du dagligt Mikkel E. Padkjær & Kasper Poulsen i butikken på Pirupvejen i Hune. Vi har fået en fantastisk start og vi glæder os til fremadrettet at blive jeres fortrukne og personlige ejendomsmægler. For hos os er det vigtigt at, I som kunder føler jer trygge og velinformeret igennem hele processen. En bolighandel er nemlig såvel personlig som økonomisk en livsændrende beslutning. Derfor er det vigtigt, at den gennemføres troværdigt, ærligt og på højt fagligt niveau.

Kontakt os allerede i dag, og book en gratis og uforpligtende salgsvurdering af jeres bolig, hvor vi tager et velforberedt udgangspunkt i salget af netop din bolig! Vi sætter både pris på jeres bolig og jeres tillid, og hos RealMæglerne Hjørring, Løkken og Blokhus, er det altid gratis at stille spørgsmål.

Kontakt

RealMæglerne Hjørring, Løkken og Blokhus
Pirupvejen 1b, Hune, 9492 Blokhus

Telefon: 72119114
Mail: 9492@mailreal.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle nordjyske virksomheder