Sydbank
Virksomhedsprofil

Sydbank

Østre Havnepromenade 26, st, 9000 Aalborg

CVR: 12626509

Sydbank er et godt match til nordjyderne

Sydbank er en relationsbank. En relation baseret på tillid og professionel rådgivning, både for vores erhvervs- og privatkunder. En relation bygget på at være tilgængelig, når kunderne har brug for det og møde dem, hvor de er.

Direktør Claus Starbæk Johansen har selv rødder i Aalborg. Han er ikke tvivl om, at Sydbank er et godt match til nordjyderne, selvom Sydbank er en landsdækkende bank.

– Vores brede produktprogram og korte beslutningsveje passer godt til nordjysk købmandsskab. Vi er en uhøjtidelig og fleksibel bank, som vægter den gode relation til kunderne højt, siger han.

Sydbank har i dag 25 medarbejdere i Aalborg. Filialen tæller både stærke afdelinger for privat, Private Banking og erhverv.

En moderne bank i en moderne region

Sydbank kom til i Aalborg i 1989, og selv om Sydbank i dag er en stor, landsdækkende bank, er nærvær og sundt købmandskab stadigvæk de altoverskyggende værdier.

– Vi går ikke så tit i banken i dag. I stedet er bank noget, vi gør selv. Derfor bliver de nye lokaler på Østre Havn indrettet til at understøtte fremtidens måde at drive bank på, fortæller Claus Starbæk-Ravnborg, direktør for Sydbank Aalborg.

Vækst er vigtigt for enhver virksomhed, også for en bank. Men det vigtigste for Sydbank er kunderne. Derfor ligger kundetilfredshed højest på prioriteringslisten. Det ligger i bankens identitet, og Sydbank har et mål om at være blandt de bedste af de store banker, når det gælder kundetilfredshed.

Ledige stillinger i Sydbank

Se de ledige stillinger lige her

Sydbank i medier

Kontakt

Sydbank
Østre Havnepromenade 26, st, 9000 Aalborg

Telefon: +4574377240
Mail: info@sydbank.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle nordjyske virksomheder