Bliv Vigeur Partner

Vigeur fortæller historier der viser det aktive Nordjylland, som emmer af optimisme og fremsyn, og hvor der er plads til både personlig og karrieremæssig udfoldelse. Lad din virksomhed være en del af den inspirerende fortælling.

Få et tilbud

Skriv dit nummer, og vi ringer dig op med et tilbud på partnerskab med Vigeur

phone icon

Vigeur Partnere har unik adgang til Vigeur events, den nyeste ekspertviden og menneskelige fortællinger om det lokale nordjyske arbejdsliv. Vi vil inspirere og udvikle dig, din virksomhed og dine medarbejdere – fordi udsyn og perspektiv er en nødvendighed for at sikre vækst og udvikling.

Vi går tæt på mennesker i arbejdslivet 

Få inspiration til arbejdspladsen, arbejdsglæden og fagligheden. Med stofområder som ledelse, work/life balance, kompetenceudvikling, selvudvikling, fastholdelse, rekruttering, ligestilling og arbejdsmiljø, hjælper Vigeur dig til at udvikle en arbejdsplads der matcher kravene til det moderne arbejdsliv.

Dine medarbejdere går ikke kun op i lønpakken og længden på spisepausen. Lad Vigeur bidrage til arbejdsglæden med medarbejderadgange til mediet.

Vi udfordrer nordjysk navlepilleri

Deltag i events der sætter modsætninger sammen, udfordrer konventionerne og åbner nye perspektiver.

Vi kan lære af spændingsfeltet mellem modsætninger og forskellige måder at gøre tingene på. Derfor sætter vi modsætninger sammen – eksempelvis den nyuddannede og den erfarne, traditionalisten og modernisten, lønmodtageren og arbejdsgiveren.

Vi giver dig og dine medarbejdere mulighed for at bryde rutinen, få nyt udsyn og indblik – og skabe nye bekendtskaber: nye medarbejdere, nye kunder eller samarbejdspartnere. Læs mere om Vigeurs events her.

Vi giver din markedsføring mening

Få udbredt dine historier, opnå synlighed, kom i kontakt med nye samarbejdspartnere og medarbejdere.

Virksomheder er ikke ens. Derfor tager vores partnerskaber udgangspunkt i din virksomhed. Du kan købe synlighed mange steder. Vores verdensklasse journalister leverer hver daf langtidsholdbart indhold, der betyder noget for mennesker.

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om et partnerskab? Kontakt Account Manager Selma Dzanovic på sedz@dnmh.dk

Vores partnere

Se alle de virksomheder, der allerede er partnere med Vigeur

Se Vigeur-partnere