Bliv Vigeur Partner

Som Vigeur Partner får du eksklusiv adgang til alle Vigeur events, meningsfuld synlighed, ny viden og inspiration fra de seneste tendenser. Vigeur er relevante indsigter fra inspirerende personligheder fra erhvervslivet. Helt tæt på. Vi er nye forbindelser mellem dig, din virksomhed og nye muligheder. Vigeur er for dig der vil mere - og vil Nordjylland.

Kontakt os

Tre fordele som partner

Opnå meningsfuld synlighed

Vigeur er kontakt til nye forbindelser, samarbejder og talenter. Sæt din fortælling i spil i en relevant nordjysk kontekst og opnå meningsfuld synlighed i det nordjyske erhvervsliv.

Bliv en del af vores events

Vigeur er inspiration til ambitionerne og det interessante møde. Vi modererer ny viden og nye perspektiver i spændingsfeltet mellem personligheder, erfaringer og holdninger. Som partner får du eksklusiv adgang til alle Vigeur events. Kom helt tæt på - sammen med kolleger, samarbejdspartnere og nye forbindelser.

Skub til livet over bundlinjen

Få ny viden og udvid værktøjskassen til at udvikle din virksomhed. Med stofområder som ledelse, strategi, rekruttering og kompetenceudvikling sikrer du inspiration til ambitiøse medarbejdere formidlet gennem artikler, lyd og video - fordi udsyn og perspektiv sikrer vækst.

Kommende events

Vigeur Business Lounge d. 21. juni 2023

Om lidt gør vi det igen - sæt kryds i kalenderen til næste Vigeur Business Lounge allerede nu.

Det bliver i fine blå omgivelser ved Nordsøen Oceanarium (40 min. fra Aalborg) tirsdag den 21. juni kl. 16.30.
Mere info er på vej inden længe.

 

Se alle vores events

Nysgerrig på at høre mere?

Selma Dzanovic

Account Manager

sedz@dnmh.dk

Send en mail til Selma eller indtast dit telefonnummer her, så ringer hun til dig, så snart hun kan.

Vigeurs Privatlivspolitik

Følg Vigeur

Følg med på LinkedIn og Facebook.