Byture gav tre teenagere en prisvindende ide: Nu har de egen virksomhed
Fremtid

Byture gav tre teenagere en prisvindende ide: Nu har de egen virksomhed

Tre piger fra Aalborg Handelsskole har vundet Regionsmesterkabet i innovationskonkurrencen Company Programme. Her pitchede de virksomheden ”Min Garderobe”, der digitaliserer nattelivets garderobebilletter.

Foto: Tobias Zinn
4. april 2023

”Da vores navn blev råbt op, kigger jeg over på Nikoline, som græder, og jeg bliver bare selv totalt overvældet af følelser, for vi tror simpelthen så meget på den her ide, at den her anerkendelse er så kæmpestor,” siger Frida Livoni.

Hun vandt sammen med sine to veninder Nikoline Germer Kristensen og Emma Kristensen Regionsmesterkaberne i innovationskonkurrencen Company Programme med deres ide “Min Garderobe”.

Min Garderobe er en app, der skal erstatte papirbilletterne, man får udleveret i garderoben på klubberne i Jomfru Ane Gade eller steder som AKKC. Den digitale billet er nemmere at holde styr på og gør det derfor nemmere for fest- og koncertgængere at finde den frem igen – og dermed også nemmere for klubberne at holde styr på garderoben.

Klubejer var begejstret

Idéen opstod, da pigerne efter sommerferien sidste år skulle i gang med deres valgfag. Innovation.

”Jeg har hele tiden tænkt, at jeg gerne ville noget iværksætteri, når jeg var færdig,” forklarer Frida Livoni, der bliver sup

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?