Cybersikkerhedsekspert: Hjemmearbejdspladser er slaraffenland for hackere
Tech

Cybersikkerhedsekspert: Hjemmearbejdspladser er slaraffenland for hackere

Ved du, hvordan du sikrer din hjemmearbejdsplads og undgår besøg fra hackere? Vi giver dig her vores guide til, hvordan du sikrer din hjemmearbejdsplads med få simple trin.

4. maj 2021

Virksomhederne har været hurtige til at omstille sig de nye vilkår, som corona-epidemien harkrævet. En af løsningerne for mange er at lade medarbejdere arbejde hjemmefra med hjælpfra blandt andet Microsoft Teams eller Zoom.

Selvom hjemmearbejde er muligt for flere, skal man også være bevidst om den risiko, der er ved at åbne sin private computer hjemmefra - eller ved at gå på det private internet fra en arbejdscomputer. Det fortæller Jens Myrup, der er professor i cybersikkerhed ved AalborgUniversitet.

Få i videoen herunder en guide til, hvordan du kan sikre din hjemmearbejdsplads.

I fare for at blive hacket

En

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.