Hotel manglede system: Nu skal de to nordjyske gutter pitche deres løsning på Børsen
Uddannelse

Hotel manglede system: Nu skal de to nordjyske gutter pitche deres løsning på Børsen

Benjamin Bach Jensen og Kristoffer Aagaard Mikkelsen skal 1.juni repræsentere UCN ved DM i entreprenørskab. Det sker efter, at de vandt Grow-Up kategorien til de Regionale Mesterskaber.

Foto: Bente Poder
26. maj 2023

De to unge iværksættere Benjamin Bach Jensen og Kristoffer Aagaard Mikkelsen har travlt for tiden.

1.juni skal de nemlig pitche deres virksomhed Freshcase på Børsen i København til DM i Entreprenørskab. Og det er mens de begge går ind i en eksamensperiode, der for Kristoffer Aagaard Mikkelsens vedkommende indeholder aflevering af bacheloropgave ved Professionshøjskolen UCN.

Freshcase er et online bookingsystem, der kan indlejres på hotellers hjemmeside, så det er tilpasset resten hjemmesidens udseende. Udover at være simpelt at bruge som både virksomhedsejer og kunde, så udmærker det sig ved at være betydeligt billigere end lignende løsninger på markedet.

Det kommer efter at de i april vandt en overordnet tredjeplads og førstepladsen i kategorien Grow-Up, hvor man har været i gang med sin ide før september 2022, til de Regionale Mesterskaber.

”Vi deltog i første omgang for at se, om vi kunne skabe noget netværk. Derudover vidste jeg ikke, hvad vi ellers skulle forvente,” fortæller Krist

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?