Måtte slippe alt i flere måneder: Trods svært år har Nanna stadig ambitiøst mål
Årsværk

Måtte slippe alt i flere måneder: Trods svært år har Nanna stadig ambitiøst mål

Der har været udfordringer både professionelt og privat for Nanna Guldbæk og Phased i det år, hvor Vigeur har fulgt virksomheden fra Vrå. I sidste afsnit af "Årsværk" ser hun tilbage på de seneste 12 måneder og fortæller om planerne for fremtiden.

Foto: Jens Otto Barsøe
9. marts 2023

Var alt gået som Nanna Guldbæk og hendes partnere i livstils-branded Phased havde håbet på, var de for længst kommet i gang med at sælge accessories produceret af øllæder. Det er et unikt materiale, som minder meget om læder, og er produceret af affaldsproduktet fra ølbrygning.  

Den unge iværksætter er dog løbet ind i flere udfordringer i løbet af det år, som Vigeur har fulgt virksomheden. Blandt andet i forhold til de læderhåndværkere i Spanien, som skulle producere serien af accessories, men også rent privat er der sket ting, som gjorde det nødvendigt, at Nanna Guldbæk satte Phased-projektet på pause i flere måneder.

I sidste Årsværk-afsnit med Phased, som du kan se herunder, ser Nanna tilbage på det, hun selv kalder et svært år, og fortæller om hvilke planer der er lagt for, at Phased kan få deres produkter ud til folk i 2023. Og trods udfordringerne lever drømmen stadig. "Hvis der er nogen, der kan gøre det her og gøre det på et internationalt niveau, så er vi et godt bud på det," siger Nanna Guldbæk.