Nanna har justeret planen for øllæder-projekt: "Håber, det går op i en højere enhed"
Årsværk

Nanna har justeret planen for øllæder-projekt: "Håber, det går op i en højere enhed"

Nanna Guldbæk og Phased har endnu ikke fået gang i salget af accessories produceret af øllæder, men krydser fingre for at kunne lancere en kampagne, inden julesalget går i gang. Hør mere om det, og kom med på værkstedet i Vrå i det nyeste afsnit af Vigeurs iværksætterserie Årsværk.

Foto: Jens Otto Barsøe
19. september 2022

De fleste kender nok frustrationen over at have lagt en god plan, som ikke holder, uden man egentlig selv er skyld i det. Det er en følelse som Nanna Guldbæk har stiftet bekendtskab med flere gang i løbet af det seneste halve år.

Hun er medindehaver af virksomheden Phased, der har base i Vrå og vil lancere en accessories-serie lavet af øllæder. Det er et læderlignede materiale, som bliver lavet af affaldsproduktet fra ølbrygning.

Planen var, at virksomheden via en Kickstarter-kampagne skulle i gang med at sælge deres produkter i løbet af sommeren, men de planer har det været nødvendigt at ændre, og det har været svært at acceptere, erkender Nanna Guld i det nyeste afsnit af serien Årsværk, som du kan se lige herunder.

Vil du se de tre tidligere Årsværk-afsnit med Phased, kan du også finde links til dem under artiklen.