Sommer-succes giver mod på mere hos iværksættere: - Ingen gider at komme til en lukket dør
Årsværk

Sommer-succes giver mod på mere hos iværksættere: - Ingen gider at komme til en lukket dør

Det er blevet mere populært at tage på ferie i et tagtelt, og det kan de mærke hos CAMP ON TOP i Hirtshals, hvor de to ejere har fået masser at tænke over.

Foto: Jens Otto Barsøe
18. juli 2022

Onsdag. Det er i øjeblikket den dag om ugen, hvor potentielle kunder har mulighed for at se CAMP ON TOPs vareudvalg andre steder end online. Iværksætterne Lotte Gaardboe og Rolf Opstrup, som ejer virksomheden der sælger og udlejer tagtelte med tilhørende udstyr, har nemlig resten af ugens hverdage travlt med at passe de job, som stadig er nødvendige for at betale regningerne.  

Det er dog stor sandsynlighed for, at CAMP ON TOP får flere dage på skiltet med åbningstider. Sommeren er nemlig gået rigtig godt. "Vi har en fornemmelse af, at vi har dobbelt så meget udlejning og dobbelt så meget salg i forhold til sidste år. Så vi har haft travlt, og det tager meget af vores fritid," konstaterer Rolf Opstrup. 

Forklaringen på fremgangen er, at han sammen med Lotte gennem det seneste år har brugt mange af kræfter på markedsføring og messebesøg. " Vi har fået masser af opmærksomhed, når vi har været rundt i landet, og budskabet om hvilke fordele der er ved at tage på ferie med et tagtelt er virkelig blevet spredt," tilføjer Lotte Gaardboe. 

Med den øgede mængde af udlejninger og solgte tagtelte er der også kommet yderligere gang i overvejelserne om, hvad næste skridt skal være for CAMP ON TOP. En af de planer der er på tegnebrættet er at åbne en afdeling i Skive, hvor Rolf Opstrup arbejder til dagligt. "En stor del af vores kunder kommer fra Midtjylland, så det vil give god mening at have noget dernede," siger Lotte Gaardboe, som også erkender, at der skal gøres noget i forbindelse med butikken i Hirtshals, hvor adskillige kunder har efterlyst flere åbningsdage end den nuværende onsdag. "Der er ikke nogen, som gider at komme til en lukket dør, og vi er i en situation lige nu, hvor vi virkelig overvejer, hvad vi skal gøre. Der kunne blive tale en sommershop, hvor vi ansætter personale til at hjælpe os," siger Lotte Gaardboe.  

Det altoverskyggende spørgsmål, der helt logisk melder sig, når der er fremgang er, hvornår virksomheden er stor nok til, at de to ejere tør satse 100 procent på den, som det primære indtægtsgrundlag. "Vi er ikke helt klar endnu til at gå "All in". Vi brænder for det her, men er altså stadig afhængige af vores jobs ved siden af, som skal generere penge til mad og husleje. Det skal CAMP ON TOP gerne gøre på sigt, når vi har fået det bygget ordentlig op, så det kan bære en af os," siger Rolf Opstrup. 

Du høre mere fra Lotte og Rolf og komme med på besøg hos CAMP ON TOP i det nyeste afsnit af "Årsværk". Herunder er det fjerde afsnit i serien med virksomheden fra Hirtshals og de to ejere. Du kan også finde links til de tidligere afsnit her på siden.