Sygeplejersken blev butiksejer: Jeg havde aldrig troet, det skulle blive så stort
Detailhandel

Sygeplejersken blev butiksejer: Jeg havde aldrig troet, det skulle blive så stort

Trine Kjær turde at tage springet og har aldrig fortrudt. Men hun kigger nogle gange på det, hun har skabt, og tænker, at det slet ikke var det, hun drømte om.

Foto: Claus Søndberg
4. januar 2022

Trine Kær stod i 2012 færdiguddannet til at stikke med nåle, uddele medicin og tage sig af patienter på Aalborg Sygehus. Hun var blevet sygeplejerske. En branche der kunne give hende jobsikkerhed og mulighed for fleksible arbejdstider, så hun kunne hente og bringe sine børn.

Men planer har det som bekendt med at ændre sig, og det gjorde 46-årige Trine Kærs.

Hun havde altid drømt om at drive sin egen forretning, og kort før hun var færdiguddannet kiggede hende og hendes mand - Dennis Kær, der arbejder som pilot - hinanden i øjnene.

- Hvis drømmen skulle udleves, skulle det være nu, mens vi kunne leve på hans løn og min SU, fortæller hun.

Trine Kær lejede et passende lokale i Nibe, hvor hun synes, at der manglende en tøjforretning, hun selv ville handle i. En forretning hvor kunder bliver mødt af friske blomster, stearinlys og får tilbudt varm café latte i en musselmalet kop.

Hår på brystet

I dag driver hun tøjforretningen Blossom, der blandt andet sælger “luksusbrands til kvinder, der kan

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.