Tæt på tre iværksætterdrømme
Video

Tæt på tre iværksætterdrømme

Der er masser af gode forretningsidéer og ambitiøse iværksættere i Nordjylland. Det sætter Vigeur fokus på og følger op-og nedturene hos tre iværksættervirksomheder i et år i den nye serie ”Årsværk”.

16. februar 2022

Hvad kræver det at starte sin egen virksomhed, og hvilke udfordringer løber man som iværksætter ind i? Det sætter Vigeur fokus på i serien ”Årsværk”, hvor vi følger tre nordjyske iværksættervirksomheder gennem 12 måneder.

De tre virksomheder, som er med i serien, er Errant fra Aalborg, som designer og sælger sneakers, Phased, der har base i Vrå og producerer accessories af genbrugsmaterialet øllæder, og CAMP ON TOP fra Hirtshals, der sælger og udlejer tagtelte.

I ”Årsværk” kommer vi i 2022 med bag kulisserne cirka en gang om måneden og får fortællingen om, hvordan de tre medvirkende virksomheder arbejder med at få forvandlet den gode idé til kommerciel succes. På Vigeur ser vi frem til at følge, hvad året bringer for de tre ambitiøse nordjyske virksomheder, håber du vil gøre det samme og følge med i serien.