Ung iværksætter ansætter seniorer og fleksjobbere: Nu har hun lavet en million på bundlinjen
Arbejdspladsen

Ung iværksætter ansætter seniorer og fleksjobbere: Nu har hun lavet en million på bundlinjen

Gry Larsen viser mådehold, klarer sig uden kassekredit og laver en million på bundlinjen i opstartsåret. Alt sammen med medarbejdere, der ikke umiddelbart kan bestride job på det ordinære arbejdsmarked.

Gry Larsen (tv) stiftede sit firma, Pakkeriet, for mindre end et år siden, da hun stadig studerede på Erhvervsakademi Dania. Første driftsår gav et pænt overskud. Foto: Martin Damgård
21. januar 2022

27-årige Gry Cilleborg Larsen svinger taktstokken i den virksomhed, som hun startede for mindre end et år siden, mens hun stadig var studerende i handelsøkonomi. De første måneder fik direktøren ingen løn, men klarede sig for sin SU.

Sådan er det ikke længere, for nu udbetaler indehaveren skam gage til sig selv.

- Jeg får 10.000 kroner om måneden, smiler Gry Larsen velvidende, at en hyre i den kategori får baghjul af selv den mest usle mindsteløn.

- Jeg kunne da godt få en højere løn, for det går godt, og jeg er stolt over, at vi i vores opstartsår har lavet et overskud på en million kroner. Men jeg har ikke brug for mere. Vi bor i et fint lille hus og har en udmærket bil. Det vigtigste er, at jeg har en arbejde, som jeg elsker, forklarer hun.

Da Nordjyske i maj skrev om Gry Larsen, hed hun Pedersen, men siden er hun blevet gift. Da vi dengang besøgte hendes virksomhed, Pakkeriet i Hadsund, var det fordi, hun var på vej i finalen i danmarksmesterskabet i entreprenørskab for studerende.

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?