Allan Kuhn i ny rolle: - Privilegier forpligter, og jeg har om noget været privilegeret
Video

Allan Kuhn i ny rolle: - Privilegier forpligter, og jeg har om noget været privilegeret

Hele hans karriere har kredset om grønsværen – først som fodboldspiller, senere som træner og nu som tv-kommentator. I dag er Allan Kuhn også blandt drivkræfterne i et nyt initiativ, der vil mindske ensomhed og isolation i kølvandet på corona. Idræt er selvfølgelig opskriften.

Aktive Fællesskaber er navnet på et nyt initiativ, der vil mindske ensomhed og isolation. Allan Kuhn står i spidsen som projektleder.
4. december 2021

– Hvis du har en aftale med dig selv, er det nemt at melde afbud. Hvis du har en aftale med 10 andre, så møder du op.Det er én af de lektier, som Allan Kuhn har lært på hjemøen Bornholm. Ikke i skolen, men i Rønne IK, hvor Allan spillede fodbold hele sin ungdom. Det gjorde hans far og storebror også, mens Allans mor støttede op som én af mange frivillige kræfter.Her mærkede han det på egen krop. Det helt særlige fællesskab, der opstår, når sociale lag gemmes væk under sportstøjet, og en flok børn eller voksne samles som et hold:

Foreningslivet formede Allan Kuhn som fodboldspiller og som menneske, indtil han som 18-årig måtte krydse Østersøen for at jagte drømmen om at blive professionel. Men lektierne tog han med sig:– Noget så simpelt som at møde til tiden lærer du også i en idrætsforening. Jeg kender rigtig mange mennesker, der stadig har svært ved det som voksne, men det er enormt vigtigt ikke at spilde hinandens tid. Det handler om respekt.Respekten for fællesskabet går igen flere

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.