Casper vil stå op hver morgen og gøre en forskel
Q & A

Casper vil stå op hver morgen og gøre en forskel

Casper Hestbech er ny direktør i velgørenhedsfonden CoolUnite - og vil arbejde for bedre vilkår for sårbare, sygdomsramte og udsatte børn.

Helle Madsen
Helle Madsen
Journalist

Navn: Casper Hestbech

Jobskifte: 1. april

Alder: 46 år

Privat: Gift og har tre børn. Tvillingepiger på 8 og en søn på 12

Bopæl: Gistrup

Født: Brønderslev

Uddannelse: Musiker i England i 1998

Har tidligere arbejdet med: Musiker- og musikskolelærer (1998-2009). Kulturkonsulent og afdelingsleder på Trekanten i Aalborg Øst fra (2009-2017). I samme periode lånt ud i ni måneder til spillestedet 1000Fryd. Ansat som festivalleder af Aalborg Festival (2017-2018). Direktør Mariager Saltcenter (2017-2022).

Hvorfor søgte du jobbet?

Jeg vil gerne stå op hver morgen og føle, at jeg gør en forskel. Når jeg kigger på den røde tråd gennem mit virke, så tror jeg, at den følelse har været afgørende for mig.

Jeg har været med til at bygge nye ting op - og jeg har været med i flere turnarounds.

I CoolUnite vil jeg holde fast i det, der virker, men også finde ud af, hvordan det næste år skal bruges til at udvikle fonden.

Det vigtigste er, at jeg i det her job kan gøre en forskel for rigtig mange børn. 

Hvad gør I i CoolUnite?

CoolUnite er en velgørende fond med målet om at støtte, udvikle og styrke sårbare, sygdomsramte og udsatte børn.

Vi er nok mest kendt for Cool Car-race, som er et event, hvor kendte kører rundt i sportsvogne - og tjener penge, som går til børn i nød.

Lige nu arbejder vi sammen med Frederikshavn Golfklub om Cool United-golf, som er et golfarrangement i Frederikshavn. Vi arbejder også på en koncert i København for anbragte børn.

Vi arbejder meget værdibaseret.

Hvilket job kom du fra?

Jeg var direktør fra Mariager Saltcenter, som er et oplevelsescenter. Det ligger på havnen i Mariager, og vi fortalte historien om salt, fordi Nord-europas største saltfabrik ligger lige udenfor Mariager by.

Hvorfor betyder det så meget for dig at få det her job?

Der er ingen tvivl om, at jeg altid er gået på arbejde for at gøre en forskel, men det betyder også noget, at indholdet interesserer mig - og det gør jobindholdet her.

At gøre en forskel for sårbare børn giver så meget mening. 

Det er det, der får mig til at stå op om morgenen. 

Hvad har gjort størst indtryk på dig i dit arbejdsliv?

Det første, der slår mig er de elever, jeg underviste, da jeg var musikskolelærer. Jeg havde eleverne i 25 minutter, og når de gik ud, kunne man altid mærke, om det havde været en god time eller ej. Om det havde været skidt - eller helt fantastisk.

Det var kontant afregning, og det var egentlig meget rart

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Allerede abonnent?

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.