Erhvervsdirektør: Nordjyllands næste væksteventyr er grønt
Fremtid

Erhvervsdirektør: Nordjyllands næste væksteventyr er grønt

Erhvervsdirektør Poul Knudsgaard gør status over 2021 - og glæder sig til at udarbejde en helt ny erhvervsstrategi for Aalborg Kommune.

Foto: Torben Hansen
4. januar 2022

Vigeur fejrer årsskiftet med at spørge nordjyske ledere og erhvervsfolk, hvordan deres 2021 forløb - og hvad de forventer af året, der kommer.

I artiklen her skal du møde Poul Knudsgaard, der blev ansat som erhvervsdirektør i Aalborg Kommune for præcist et år siden. 

Navn: Poul Knudsgaard

Alder: 62 år 

Job: Erhvervsdirektør i Aalborg Kommune

Intro: Poul Knudsgaard tiltrådte stillingen som erhvervsdirektør i Aalborg Kommune pr. 1. januar 2021 - midt i en coronatid. Han arbejder med erhvervsfremme i form af støtte til iværksættere og eksisterende virksomheder. Han arbejder også for at tiltrække virksomheder udefra, såvel nationale som internationale. Desuden er Poul Knudsgaard direktør i Green Hub Denmark.

Hvad var din største arbejdsmæssige oplevelse i året, der er gået?

Den største oplevelse har været i at starte et nyt job midt i en coronatid - på godt og ondt. Det er jo et enormt spændende job med rigtig god samfundsmening, men udfordringen har været, at det - på grund af lockdown -

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.