Første job var æggesælger på Sydfyn: Her er museumsdirektørens farverige CV
Mit CV

Første job var æggesælger på Sydfyn: Her er museumsdirektørens farverige CV

Lasse Andersson fra Kunsten har altid arbejdet på kanten af det, han er god til, og han har hele tiden søgt grænser.

Foto: Torben Hansen
3. januar 2022

Et arbejdsliv er for langt de fleste mennesker et både sjovt, spændende og udfordrende forløb med både op- og nedture.

I serien ”Mit CV” får du et indblik i et menneskes karriere på arbejdsmarkedet, hører om de erfaringer, der er gjort undervejs, og hvordan de forskellige jobs har været med til bringe de medvirkende til, hvor de er i dag både som menneske og medarbejder.

Fælles for de personer, der medvirker i serien er, at de i dag har deres arbejdsplads i Nordjylland.

Lasse Andersson er født i Odder i 1973 og opvokset på Sydfyn. Er gift med arkitekt Stine Trudslev, far til Vigga og Sigurd og bor i Aalborg. Han er direktør for Kunsten og Utzon Center i Aalborg. Her får du Lasses CV.

1983-1985: Æggesælger på SydfynJeg er vokset op hos nogle ret frisindede forældre. Vi boede på landet, og der var en hønsegård. Jeg fik lov til at overtage hønsene og sælge æg. Jeg synes, det var megafedt. Det var mit eget projekt, og jeg fik penge på bankbogen, men når jeg skulle købe foder til hønsene

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.