Første job var æggesælger på Sydfyn: Her er museumsdirektørens farverige CV
Mit CV

Første job var æggesælger på Sydfyn: Her er museumsdirektørens farverige CV

Lasse Andersson fra Kunsten har altid arbejdet på kanten af det, han er god til, og han har hele tiden søgt grænser.

Jens Otto Barsøe
Jens Otto Barsøe
Journalist

Dengang snød jeg mig til at have diabetes, for jeg blev tilbudt rigtig meget mad, jeg ikke havde lyst til at spise. Så jeg sagde at på grund af sukkersyge, gik det ikke med min diæt. Jeg oplevede at blive tilbudt sodavand, der var så gamle, at der var klumper i. Hvis folk ser dårligt, kan man godt drikke sådan en henover skulderen. Det trick lærte jeg, og jeg fandt også ud af, at der er mange ældre mennesker, der er ensomme og glade for, at der kommer en at snakke med. Det tog jeg mig tid til.

1996-2000: Cafémedarbejder, Café Englen i Aarhus
Jeg var startet på arkitektskolen, og fik ofte ikke så meget udbetalt i løn, fordi den blev brugt på vin, sjov og ballade. Der var gang i den, og jeg husker blandt andet en firmafest, hvor halvdelen blev hentet i en limousine med fuld service, og den anden halvdel blev hentet i to Ladaer med uforskammede polske taxachauffører bag rattet. Det var andre studerende, der arbejdede der, og flere af dem kender jeg stadig i dag.

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Allerede abonnent?

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.