Foto: Claus Søndberg
Mit CV

Fra reklamebud til centerchef på 10 år

Natascha Frost Kjelds fik inden hun var fyldt 25 ansvaret for at promovere og drive et af Nordjyllands mest kendte shoppingcentre.

Jens Otto Barsøe
Jens Otto Barsøe
Journalist

2015-??: Centerchef, Shoppen
På min sidste arbejdsdag hos AKKC skulle jeg til samtale hos Shoppen. Jeg vidste ikke helt, hvad det var for en samtale, jeg skulle til. Jeg havde set der var kommet nye ejere og havde sendt en uopfordret ansøgning. Først fik jeg et nej, fordi der stadig var en, der havde jobbet, men hun sagde op, og så blev jeg ringet op og kaldt til samtale en uge efter. Det var til stillingen som centerchef, hvilket var lidt en overraskelse, men jeg tog det som en spændende udfordring. Jeg var 24 på det tidspunkt, og det var da lidt angstprovokerende at sidde til det første butikschefsmøde. Mit job består i at lave al markedsføring og de events der bliver holdt herude, og så har jeg kontakten til butikkerne. Udover mig er der ansat en driftschef, og jeg har en studentermedhjælper, så jeg har ikke så mange kollegaer, så det er lidt anderledes i forhold til nogle af de andre steder, jeg har været. Men det er fedt, at jeg kan sætte mit personlige præg p

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Allerede abonnent?

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.