Foto: Claus Søndberg
Mit CV

Fra reklamebud til centerchef på 10 år

Natascha Frost Kjelds fik inden hun var fyldt 25 ansvaret for at promovere og drive et af Nordjyllands mest kendte shoppingcentre.

10. januar 2022

Et arbejdsliv er for langt de fleste mennesker et både sjovt, spændende og udfordrende forløb med både op- og nedture.

I serien ”Mit CV” får du et indblik i et menneskes karriere på arbejdsmarkedet, hører om de erfaringer, der er gjort undervejs, og hvordan de forskellige jobs har været med til bringe de medvirkende til, hvor de er i dag både som menneske og medarbejder.

Fælles for de personer, der medvirker i serien er, at de i dag har deres arbejdsplads i Nordjylland.

Natascha Frost Kjelds er centerchef i Shoppen i Aalborg, 31 år og bor i Vodskov sammen med mand, datter og hund. Her er Nataschas CV: 

2004–2005: Reklameomdeler, Nordjyske DistributionJeg gik med reklamer i Hasserisområdet. Jeg var 14 og skulle bare i gang med at tjene nogle penge. Jeg var afsted en gang om ugen og var faktisk glad for jobbet. Jeg tror, jeg fik omkring 100 kroner for hver gang, jeg delte reklamer ud.

2005-2007: Ekspedient, Bauns Bageri i Aalborg Jeg var både åbne-og lukkeansvarlig og har altid gået mege

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.