Hvorfor masserer fysioterapeuter fremmede til fester? Christian og Kristian giver svaret
Fordomsfredag

Hvorfor masserer fysioterapeuter fremmede til fester? Christian og Kristian giver svaret

Hvilke kriterier bruger fysioterapeuten, når han eller hun skal vælge dagens outfit? Og spiser de egentlig andet end kylling og pasta? Det kan du blive klogere på i denne artikel, hvor vi konfronterer to fysioterapeuter med en række fordomme om deres erhverv. 

”I dag er en undtagelse, for når jeg skal ud, har jeg fået at vide, at jeg skal have pænt tøj på, ellers var jeg troppet op i Nike. Det er en klokkeklar sandhed,” fortæller fysioterapeut Kristian Lyng. Foto: Claus Søndberg.
9. juli 2021

Langt de fleste af os støder på et tidspunkt i vores liv på en fysioterapeut. Tal fra Danmarks Statistik viser, at nordjyderne sidste år havde 705.848 konsultationer med fysioterapeuter over telefon eller fysisk fremmøde.  

Alligevel er det nok de færreste af os, som forstår, hvorfor de ofte ligner uofficielle ambassadører for Nike og Adidas. Og hvorfor de ikke kan lade være med at massere os til privatfesterne. Heldigvis er det to af de fordomme, som du kan blive klogere på i dag.  

I videoen herunder konfronterer jeg de to fysioterapeuter Kristian Lyng og Christian Straszek med fordomme om deres erhverv. Se med og bliv klogere på, om dine fordomme holder stik.