Opvasker, krudtkonge og solariesælger: Her er SACKit-bagmandens CV
Mit CV

Opvasker, krudtkonge og solariesælger: Her er SACKit-bagmandens CV

Kristoffer Glerup har altid godt kunne lide at tjene sine egne penge og skulle bruge sin mors underskrift for at komme i gang med iværksætterkarrieren.

Foto: Martin Damgård
10. januar 2022

Et arbejdsliv er for langt de fleste mennesker et både sjovt, spændende og udfordrende forløb med både op- og nedture.

I serien ”Mit CV” Får du et indblik i et menneskes karriere på arbejdsmarkedet, hører om de erfaringer, der er gjort undervejs, og hvordan de forskellige jobs har været med til bringe de medvirkende til, hvor de er i dag både som menneske og medarbejder.

Fælles for de personer, der medvirker i serien er, at de i dag har deres arbejdsplads i Nordjylland.

Kristoffer Glerup er 44 år, er opvokset i Svenstrup og bosat i Aalborg. Han er grundlægger og CEO hos designbrandet SACKit. Firmaet producerer funktionelle livsstilsprodukter og har kunder i hele verdenen. Her er Kristoffers CV: 1991-1992: Opvasker på Sportshøjskolen i Aalborg og på kinesisk restaurant i Vingårdsgade i AalborgMin moster arbejdede i kantinen på Sportshøjskolen, og så var jeg heldig at komme indenfor. Jeg skulle jo have et job, så jeg kunne tjene nogle penge. Det har jeg altid gerne ville. De var heldi

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.