Partnerskabschef på Kunsten: Det bliver skønt at få 12 måneder i året igen
Fremtid

Partnerskabschef på Kunsten: Det bliver skønt at få 12 måneder i året igen

Coronalockdown forkortede året og gav et tætpakket program på Kunsten. Karen Bering glæder sig til at fordele goderne hen over året - og til institutionens 50 års jubilæum

Foto: Claus Søndberg
7. januar 2022

Vigeur fejrer årsskiftet med at spørge nordjyske ledere og erhvervsfolk, hvordan deres 2021 forløb - og hvad de forventer af året, der kommer.

I artiklen her skal du møde Karen Bering, der blev ansat som partnerskabschef på Kunsten i april 2021.

Navn: Karen Bering

Alder: 45 år 

Job: Partnerskabschef på Kunsten

Intro: Karen Bering har været partnerskabschef på Kunsten siden april 2021 og arbejder på at få erhvervslivet til at bruge udstillingerne langt mere aktivt, så mødefaciliteter og spisested udnyttes af flere.

Hvad var din største arbejdsmæssige oplevelse i året, der er gået?

Jeg er jo ny i jobbet, og selvom jeg er fra Nordjylland og kender kunstmuseet, gik det for alvor op for mig, hvilken perle, Kunsten er.

Åbningen af sæsonens første udstilling efter corona var ganske speciel - og jeg blev helt rørt over at se så mange mennesker samlet igen. Det var en særlig oplevelse. 

Der var i hundredvis af mennesker fra hele landet, og det var tydeligt, at de havde en særlig oplevelse af at

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.