Startede som træt tømrerdreng og fandt sin rette hylde i sportens verden: Her er AaB-direktørs CV
Mit CV

Startede som træt tømrerdreng og fandt sin rette hylde i sportens verden: Her er AaB-direktørs CV

Jesper Elkjær har haft fart på i sit arbejdsliv og været hos blandt andre Just-Eat, Danske Bank og Salling. Nu nyder han at være tilbage i Nordjylland.

Jens Otto Barsøe
Jens Otto Barsøe
Journalist

Det var en fantastisk tid, og jeg boede i Nyboder, hvor jeg sov på sofaen hos en kammerat, der var garder og havde fået stillet en bolig til rådighed. Efter et stykke tid skulle han ikke være garder mere og ville hjem til Farsø, men det var jeg ikke klar til. Uden at sige noget ondt om Farsø, havde jeg lyst til mere. Jeg ringede til min ven Niels Christian Jørgensen, der tidligere har stået på mål for AaB, som boede i Århus og spurgte, om jeg måtte sove hos ham et par dage. Jeg brugte mine forbindelser indenfor Sportmaster og fik job i en butik i Viby.

1998–2003: Marketingskoordinator, DBA (Den Blå Avis)
Jeg fik min første computer i 1998. Den var tyk som et ondt år, men jeg var dybt fascineret og hentede min første ulovlige musikfil på Napster. Det revolutionerede min verden. På det tidspunkt var der kun en virksomhed, der søgte folk med noget IT-interesse. Det var hos Den Blå Avis. Jeg startede i salgsafdelingen men efter kort tid, var der en ledig stilli

Prøv Vigeur i 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Allerede abonnent?

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.