Foto: Claus Søndberg
Event

Vigeur gik LIVE - se hvordan det nye event for ambitiøse nordjyder gik

”Er I ambitiøse?” spurgte chefredaktør Tom Bue de mere end 300 gæster, da han sparkede Vigeur LIVE i gang. Et prompte ”Ja” lød fra salen. Og heldigvis for det, for netop ambitioner i arbejdslivet blev omdrejningspunktet til Nordjyllands nyeste dagskonference.

Foto: Claus Søndberg
17. november 2022

Selvom de fysiske rammer bød på fjordudsigt i Musikkens Hus i Aalborg, var der andre og mere eksotiske destinationer, dagens oplægsholdere tog gæsterne med til.

På Paris’ brostens beklædte veje. I en lufthavn med en kuffert fuld af penge. Ved Cold Hawaiis brusende kyst. Og på en slagmark i Afghanistan.

Det var dog ikke kun historierne, der tog gæsterne med ud at flyve. Også ambitionerne og visionerne var skyhøje til debuten på Vigeurs nye event – Vigeur LIVE.

Viden du kan bruge i praksis

Som direktør og tidligere jægersoldat Norman Kristiansen siger, er forberedelse alfa omega. Ikke kun i hans virksomh

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.