Vil bestyrelsesformænd kun rekruttere mænd? Niels og Peter deler deres erfaringer
Video

Vil bestyrelsesformænd kun rekruttere mænd? Niels og Peter deler deres erfaringer

I mange fag eksisterer der fordomme, som rummer en vis sandhed. Og det synes også at være tilfældet hos de danske bestyrelsesformænd. Hør i denne video, hvilke fordomme Niels Christiansen og Peter Ulrik Jensen kan nikke genkendende til.

”Det er jo egentlig ikke det, vi allerhelst vil,” siger bestyrelsesformand Niels Christiansen til fordommen om, at mænd hellere rekrutterer mænd end kvinder til bestyrelsesposter.
10. september 2021

Tilbage i januar viste en analyse fra Dansk Industri, at der siden 2013 er sket en stigning i antallet af kvinder i Danmarks største virksomhedsbestyrelser. Andelen af kvinder er steget fra 18,7 procent i 2013 til 30,8 procent i januar.

Selvom tallene viser en positiv udvikling for ligestilling i bestyrelserne, er der dog stadig langt op til en li

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.