5 pointer fra Obamas besøg i Jylland, det vigtigste råd – og rumvæsener
Fremtid

5 pointer fra Obamas besøg i Jylland, det vigtigste råd – og rumvæsener

Den tidligere præsident demonstrerede sine skarpe analytiske evner, bød på indsigter, råd og smil

12. juni 2022

PET, Secret Service og tungt udrustet dansk politi var der. Vi blev tjekket, scannet og underskrev erklæringer. Intet var overladt til tilfældighederne, da USA’s 44. præsident besøgte KulturCenter Skive. Det alene var imponerende.

Dertil kom den times samtale med det politiske fænomen, der gav os ’HOPE’ og troen på fremtiden med ordene ’Yes we can’. Barack Obama var afslappet, reflekterende og viste at han fortsat er en knivskarp analytiker, selvom emnerne og tilhørende svar bevægede sig i de mere abstrakte luftlag.

Som han selv siger om rollen som amerikansk præsident:

Når han åbnede avisen eller nyhedsmedier, så var alle problemer i princippet noget han kunne – og burde – gøre noget ved.

Vigeur giver dig her 5 pointer fra Obamas besøg:

1. Mål og optimisme

Klimakrisen er en enorm opgave. Forandringer der normalt ville skulle ske over århundreder, skal vi lykkes med på årtier. Og ikke bare i et land, men globalt. Obama undervurderer på ingen måde opgaven, men har dog stadig troen på men

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.