Foto: Claus Søndberg.
Podcast

Anders stoppede op foran sin søns vuggestue og tænkte: ”Hvad er det egentligt, jeg har gang i?”

Som 23-årig lærte Anders Ulrik Sørensen, hvordan man styrer en virksomhed med 40 ansatte. Nu er han ved at lære, hvordan man ikke gør.

"Man må jo fokusere på, hvordan det er at være i nuet. Jeg synes også, jeg er blevet bedre til det, det sidste halve år," siger Anders Ulrik Sørensen. Foto: Claus Søndberg.
22. juni 2021

Lyt til...

En junimorgen i år stod Anders Ulrik Sørensen med sin søn, August, på armen. Han skulle afleveres i vuggestue. Anders skyndte sig alt, hvad han kunne, for han havde travlt med at komme ind på kontoret i Hjørring. Eller, det tænkte han i hvert fald, han havde.

Siden den 26-årige nordjyde solgte sin millionvirksomhed i oktober 2019, har han haft svært ved at slappe af.

Anders Ulrik Sørensen fik med sit store drive - og med sin partner - forvandlet en handelsskoleidé i 2015 til en virksomhed, der fire år senere havde 40 ansatte og en værdiansættelse på et trecifret millionbeløb.

Han var vant til at arbejde døgnet rundt. Han holdt Skype-møder med kunder klokken tre om natten, hvis det var det, der skulle til. Men det samme drive, som var med til at gøre virksomheden til en succes, har siden salget gjort ham rastløs.

Jeg stod udenfor med min dreng på armen og tænkte: Hvad er det egentligt, jeg har gang i?
Anders Ulrik Sørensen, iværksætter og investor

Da han stod udenfor vuggestuen, gik det op for ham, at han ikke havde travlt, selvom han instinktivt følte, han havde.

”Morgenen gik helt i koks. Jeg stod udenfor med min dreng på armen og tænkte: Hvad er det egentligt, jeg har gang i?”

”Om jeg er på kontoret kl. 7:45 eller 8:30, det er jo fuldstændig ligegyldigt. Jeg tænkte: Hold kæft, hvor er det åndsvagt,” siger han.

Hør historien færdig i podcasten, som du finder øverst i denne artikel.