Bliv klar til et nyt arbejdsår: Sådan løser du evigt-relevante dilemmaer
Vi arbejder med det

Bliv klar til et nyt arbejdsår: Sådan løser du evigt-relevante dilemmaer

Vi skal tilbage til arbejdet efter ferien og dermed også tilbage til nogle af dilemmaerne, arbejdslivet kan medføre. I denne episode af podcasten ”Vi arbejder med det” ser vi tilbage på, hvordan gæster har forsøgt at løse evigt-relevante dilemmaer, så du kan blive klar til at gå et nyt arbejdsår i møde.

Foto: Claus Søndberg. Grafik: Lise Russell.
17. august 2022

Lyt til...

Du kan også lytte til podcasten på Spotify eller Apple Podcast.

Skal du fortælle din chef, at du har søvnproblemer? Er det uambitiøst at arbejde 30 timer i ugen? Og bør du give din arbejdsgiver en anbefaling, du ikke kan stå inde for?

Det er nogle af dilemmaerne, vi kommer omkring i denne episode af ”Vi arbejder med det”. Podcasten, hvor vi hjælper med at løse dilemmaer i arbejdslivet.

I denne særlige episode har vi samlet nogle dilemmaer fra tidligere episoder til dig, som er evigt-relevante. Vi tager et tilbageblik på, hvordan tidligere gæster har forsøgt at løse dilemmaerne, så du kan blive klar til at gå et nyt arbejdsår i møde.

I episoden medvirker blandt andet borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen, stifter af LykkeLiga, Rikke Nielsen, administrerende direktør i Fårup Sommerland, Niels Jørgen Jensen, og direktør i Sushimania Aalborg, Nathalie Ina Kühl.

Din vært er Karen Haaning.