Hvordan skaber vi god trivsel på arbejdspladser? Lyt med her
Podcast

Hvordan skaber vi god trivsel på arbejdspladser? Lyt med her

Cille Munk Andersen, medstifter af virksomheden Bechanged, og Peter Boltau, administrerende direktør i TL Byg og modtager af Den Nordjyske Ledelsespris, debatterer i det nye afsnit af podcasten Karrierespænd, hvordan vi skaber god trivsel på arbejdspladser. Lyt med til en snak om fisk, fejl og fleksibilitet.

Peter Boltau, administrerende direktør i TL Byg, og Cille Munk Andersen, medstifter af Bechanged, er gæster i denne uges Karrierespænd. Foto: Claus Søndberg.
12. maj 2021

På Peter Boltaus gamle arbejdsplads var der en fisk. Ikke sådan en der lugtede og havde finner. Men en fisk, som en venlig sjæl engang havde kreeret på en symaskine.

Hvis en af medarbejderne sad bag skrivebordet og hang med næbet, risikerede han eller hun at få fisken kastet i nakken. Alle i virksomheden vidste, hvad det betød: At det var tid til at beslutte sig for, om det skulle være en dårlig dag eller en god dag. Valget faldt altid på det sidste.

"Det fik medarbejderne til at grine og undskylde for, at de havde

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.