Jan Larsen stod i sit soveværelse, da et vanvittigt opkald tikkede ind
Podcast

Jan Larsen stod i sit soveværelse, da et vanvittigt opkald tikkede ind

Aalborg Håndbold har skrevet kontrakt med Mikkel Hansen. Underskriften fra verdens bedste håndboldspiller er for klubbens direktør et tegn på, at han har fundet den rigtige metode til at få Aalborg Håndbold til tops.

- Det var en stor dag. Jeg var virkelig stolt og glædede mig til at fortælle omverdenen om det, siger Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold om dagen, hvor Mikkel Hansen skrev kontrakt med klubben. Foto: Torben Hansen.
30. september 2021

Jan Larsen stod i sit soveværelse, da telefonen ringede. I den anden ende af røret var Mikkel Hansens agent. Mikkel Hansen var interesseret i klubben.

- Det var fuldstændig vanvittigt. Nu har jeg været i spillet i mange år. Da jeg fik opkaldet, tænkte jeg: Den der, den skal jeg i mål med, siger Jan Larsen.

Direktøren vidste, at der var meget på spil.

Hvis det lykkedes Aalborg Håndbold at underskrive en kontrakt med verdens bedste håndboldspiller, ville klubben ifølge Jan Larsen tage et skridt tættere på målet om at blive det bedste hold i Europa. Det var et mål, han havde sat for klubben nogle år forinden – og et mål, han i mellemtiden ikke havde været bange for at sige højt.

Hvis kontrakten blev underskrevet, var det et tegn på, at det at stile højt og det at sige det højt virkede.

- Hvis det kunne lade sig gøre at hente en spiller af Mikkels kaliber, så var det cadeau til alle dem, der er omkring klubben, siger Jan Larsen.

En øjenåbner for Jan Larsen

Engang var Jan Larsens mål ikke, at Aalborg Håndbold skulle være de allerbedste. Han satte ikke målet så højt.

Men da han for nogle år siden så et bestemt interview med en af klubbens spillere, gik det op for ham, at det selvfølgelig var det, de skulle stile efter. Det gik også op for ham, at de blev nødt til at sige målet højt, for at det rent faktisk ville kunne lade sig gøre. For så vidste både spillere, medarbejdere og ledere i klubben, at det var det, de sammen skulle kæmpe for.

Spillerens ord blev en øjenåbner for Jan Larsen.

- Hvis du ikke tør sige det, du gerne vil, så sker det ikke. Det tror jeg simpelthen ikke på, siger han.

Vil du vide mere om Jan Larsens succes i Aalborg Håndbold? Så læs med her