Foto: Claus Søndberg.
Podcast

Jan Larsen vil være den bedste – og han er ikke bange for at sige det højt

Hvis man tør stile efter at blive de bedste, og hvis man tør sige det højt, kan det også lade sig gøre. Det mener Jan Larsen, direktør i Aalborg Håndbold. Derfor skal vi ifølge direktøren blive bedre til at droppe ydmygheden i Nordjylland.

”Hvis det kunne lade sig gøre at hente en spiller af Mikkels kaliber, så var det cadeau til alle dem, der er omkring klubben,” siger Jan Larsen. Foto: Claus Søndberg.
23. juni 2021

Der findes et interview, som Jan Larsen, direktør for Aalborg Håndbold, har set igen og igen. I interviewet bliver en af klubbens spillere spurgt, hvad hans mål er.

”Det er at vinde Champions League,” svarer spilleren.

Jan Larsen tænkte selv, inden han havde set interviewet, at det ville være fint at vinde et par kampe i turneringen.

Men da han så det, gik det op for ham, at Aalborg Håndbold selvfølgelig skulle stile efter at blive de bedste – og at de blev nødt til at sige målet højt, for at det rent faktisk ville kunne lade sig gøre. For så vidste både spillere, medarbejdere og ledere i klubben, at det var det, de sammen skulle kæmpe for.

”Hvis du ikke tør sige det, du gerne vil, så sker det ikke. Det tror jeg simpelthen ikke på,” siger Jan Larsen.

Mikkel Hansens agent ringede

Men når man forsøger at flyve, er der som bekendt også langt at falde. Så der var meget på spil, da Jan Larsen to år efter interviewet stod i sit soveværelse og fik et opkald fra Mikkel Hansens agent. Han var int

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.