Foto: Claus Søndberg.
Podcast

Johanne bruger humor til at fastholde sine medarbejdere: "Ellers bliver det for hårdt at være i"

Humor og latter er vigtig for at fastholde medarbejdere - særligt i nogle fag. Det mener Johanne Felbo, afdelingsleder ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Aalborg Kommune.

"De sager, vi sidder med, er voldsomt tunge nogle gange. Det er de. Så man har brug for også at have det sjovt," siger Johanne Felbo. Foto: Claus Søndberg.
3. august 2021

Hvordan fastholder man medarbejdere?

I fag, hvor man arbejder med mennesker og deres problemstillinger, er humor utrolig vigtig. Det mener Johanne Felbo, der er afdelingsleder ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Aalborg Kommune.

"Det er hårdt at være i fag, hvor man skal kunne rumme andres følelser og udfordringer. Derfor er det rigtig vigtigt, at der er et uformelt miljø på kontoret, hvor vi kan

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.