Kokain, stress og bagværk – hører det alt sammen hjemme i kokkens arbejdsliv?
Restauration

Kokain, stress og bagværk – hører det alt sammen hjemme i kokkens arbejdsliv?

”Det er jeg bare ikke god til, det gider jeg ikke,” svarer Mike Davidsen til en af fordommene om kokkefaget. Hør i videoen, hvilken fordom han besvarer.

Pernilla Abildtrup
Pernilla Abildtrup
Journalist

Kaster kokke med tallerkener i køkkenet, når de bliver sure? Og gider de bruge tid på at lave mad, når de endelig har fri?

Alt det og meget mere kan du finde ud af i denne video, hvor jeg har besøg af Mike Davidsen og Stine Pedersen, som er kokke ved Restaurant Fauna i Aalborg.

Sammen fortæller de om, hvad de nyder at spise, når de har fri, og hvordan en arbejdsskade nogle gange går ud over deres forældre.

Se med og bliv klogere på kokkekulturen – og hvordan man som kokkeelev kan risikere at støde på en kok med et helt særligt temperament.