Mangler du et godt karriereråd? Tre nordjyske ledere giver dig deres råd her

Mangler du et godt karriereråd? Tre nordjyske ledere giver dig deres råd her

Hvad svarer de nordjyske ledere, når de bliver spurgt ind til de bedste karriereråd, de har fået og gerne vil give videre? Det kan du blive klogere på i artiklen her.

”Jeg har brugt det (red. rådet) til at tage skridtet til at gå ind i politik og nu i en periode på fuld tid,” fortæller borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit Hansen. Foto: Claus Søndberg.
15. juni 2021

De fleste af os har stået i en jobsituation, hvor vi gerne ville have et godt råd med på vejen. For hvad skal man gøre, når man bliver i tvivl om sin karriere, eller mister troen på sig selv midt i jobsøgningen?

Det gør de tre nordjyske ledere Allan Gaarde, Johanne Felbo og borgmester Birgit Hansen os klogere på. Få her de bedste karriereråd, som de tre ledere har fået i løbet af deres karriere.

Johanne Felbo, afdelingsleder ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Aalborg Kommune

”Det bedste råd jeg har fået i forhold til karriere, fik jeg fra Psykolog Vibe Strøier, som for omkring 4-5 år siden, anbefalede mig at søge nyt job. Hun sagde, at jeg skulle turde søge de stillingerne jeg virkelig gerne ville have.

Hun lagde vægt på, at jeg skulle søge en stilling selvom jeg ikke nødvendigvis kunne leve op til alle de kompetencer der var beskrevet i stillingsopslaget og jeg skulle turde beskrive de kompetencer jeg havde som ikke specifikt var efterspurgt.

Jeg tror, at jeg i lighed med mange and

Prøv Vigeur 2 måneder
for kun 1 kr.


Vigeur portrætterer aktivt det nordjyske arbejdsliv gennem menneskelige fortællinger. Fyldt med personlighed, drive og mod på livet.

Start dit medlemskab nu

Dit medlemskab fortsætter automatisk efter prøveperioden til 99 kr. om måneden. Der er ingen binding, og du kan til enhver tid opsige med 5 dages varsel forud for udløb af den forudbetalte periode ved at kontakte vigeur@dnmh.dk.