Nadia frygtede fyresedlen efter en aften med kongefamilien, men i stedet lærte hun en vigtig lektie om at være chef
Arbejdspladsen

Nadia frygtede fyresedlen efter en aften med kongefamilien, men i stedet lærte hun en vigtig lektie om at være chef

Da Nadia Bach havde serveret for den nordiske kongefamilie, frygtede hun at blive fyret, fordi der opstod en situation med den norske konge. Sådan gik det ikke, og siden har den daværende chefs håndtering været en stor inspirationskilde for den nuværende hotelchef på Scheelsminde.

Arkivfoto: Jesper Rais
28. juli 2023

“Der har været mange episoder med lige præcis de to, hvor jeg har tænkt: “Det er sådan der, jeg også vil være.” 

Ordene kommer fra Nadia Bach, der er hotel- og restaurantchef på Hotel Scheelsminde i Aalborg.

Hendes anerkendelse er rettet mod Per Hallundbæk og Randi Schmidt, som var hendes chefer, da hun som 15-årig startede som kokkeelev på deres restaurant i Norge.

Per Hallundbæk og Randi Schmidt drev Engø Gård i Norge, da Nadia Bach tog derop. De to har sidenhen drevet Falsled Kro i mange år.

Nadia Bach har været tjener på Restaurant Bagatelle, der havde to michelinstjerne samt været restaurantchef for først Café Hack i Aarhus og sidenhen Restaurant Tabu i Aalborg.

Hele vejen igennem har hun været taknemmelig for, at Per Hallundbæk og Randi Schmidt havde inspireret hende til, hvordan hun skulle være som chef.

I dag er hun leder for 73 ansatte på Hotel Scheelsminde, som hun til daglig driver med sin kæreste Christian Nurup. 

Prøv Vigeur


Opret en gratis Vigeur Light-profil og læs videre. Med en Light-profil får du adgang til 5 artikler pr. måned.

Er du allerede abonnent?