Privatlivspolitik

Det Nordjyske Mediehus A/S’ Privatlivs- og Cookiepolitik

Det Nordjyske Mediehus A/S (herefter ”Det Nordjyske Mediehus”) er dataansvarlig for og behandler de oplysninger, du giver os, eller som vi indsamler om dig. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

På denne side kan du læse mere om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder.

Vi har en klar virksomhedspolitik om, at dine personoplysninger bruges ansvarsfuldt med respekt for dit privatliv og selvfølgelig så den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning overholdes, herunder Databeskyttelsesloven og Databeskyttelsesforordningen.

Vi er dataansvarlige i relation til den indsamling og behandling af personoplysninger, der finder sted bl.a. i forbindelse med du:

benytter vores digitale tjenester
har et abonnement hos os
tilmelding til nyhedsbreve og notifikationer
tilmelding til arrangement
brug af tjenester på sociale medier
accepterer brug af cookies

1. Indsamling af dine personoplysninger

De oplysninger, vi indsamler, kan inddeles i tre kategorier:

a. oplysninger, som du aktivt giver til os, herunder når du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbreve, opretter en profil, deltager i en konkurrence, køber et produkt, køber produkter/services, deltager i markedsundersøgelser eller kommunikerer med os,
b. oplysninger, som automatisk indsamles ved brug af vores digitale tjenester herunder IP-adresser, information om browsertype, og hvilke sider du har besøgt (typisk via cookies eller lignende teknologier),
c. Vi kan også modtage data fra CPR, CVR eller andre offentlige data, hvis det er nødvendigt, for at kunne levere en ydelse til dig.

2. Anvendelse af dine personoplysninger

Vi anvender dine personoplysninger til følgende formål:

a. for at kunne levere de ønskede tjenester eller produkter, eksempelvis abonnementsprodukter og redaktionelt indhold på vores tjenester,
b. for at kunne kommunikere med dig, eksempelvis i relation til ændringer i vores vilkår, og i tilfælde hvor du kontakter vores kundeservice med spørgsmål til vores produkter eller tjenester,
c. for at hjælpe os med bedre at forstå, hvordan vores digitale tjenester bliver anvendt samt for at kunne forbedre og udvikle disse, herunder til statistiske formål, samt for at teste nye systemer og processer,
d. for at sikre driften af vores digitale tjenester, herunder vores hjemmesider samt at du forbliver logget ind. Optimering af design, brugervenlighed og effektiviteten af en hjemmeside,
e. for at sende dig nyheder, særlige tilbud og anden markedsføring via e-mail, telefon og/eller tekstbeskeder, men kun i det omfang du har samtykket til at modtage markedsføring,
f. for at foretage profilering op baggrund af din brugeradfærd i forbindelse med din brug af vores digitale tjenester både på sites og i nyhedsbreve m.m., herunder hjemmesider, med henblik på at målrette bannerannoncering på vores digitale tjenester, at gøre de viste bannerannoncer mere relevante for dig, samt for at kunne dokumentere værdien af annonceindrykninger på vores digitale tjenester,
g. udarbejde analyser og/eller en database over brugeradfærd på baggrund heraf. Disse analyser benyttes både internt hos os i koncernen samt kan sælges til eksterne kunder,
h. for at forebygge, opdage og undersøge svig eller anden ulovlig aktivitet, og
i. for at overholde vores juridiske forpligtelser og kunne dokumentere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder.

I relation til punkterne a./d. (drift), c./g. (analyse) og e./f. (annoncering) anvender vi cookies eller lignende teknologer. Du kan læse nærmere om vores brug af cookies i afsnit 11 nedenfor.

I relation til e. (annoncering/markedsføring) anvender vi foruden cookies og lignende tekniske teknologier også de oplysninger, som du afgiver til os i forbindelse med, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev og/eller opretter en profil, herunder demografiske oplysninger, med henblik på at gøre indholdet af det redaktionelle indhold samt annoncering mere relevant for den enkelte bruger/kunde.