Aalborg Handelsskole
Aalborg Handelsskole
Partnerprofil

Aalborg Handelsskole

Strandvejen 25, 9000 Aalborg

CVR: 19366316

En bred vifte af erhvervsrettede uddannelser og kurser

På Aalborg Handelsskole udbyder vi en bred vifte af erhvervsrettede uddannelser og kurser for unge, voksne og virksomheder. Her finder du både et Handelsgymnasium (HHX), Erhvervsuddannelser (EUX Business og EUD Business) samt en moderne kursusafdeling - Center for Karriere & Uddannelse. Derudover udbyder skolen også online undervisning i form af uddannelses- og kursusforløb målrettet både elever og virksomheder.

Uanset uddannelse vil du på Aalborg Handelsskole opleve en spændende undervisning, der er tilpasset virkeligheden. Samarbejdet med erhvervslivet er en vigtig del af skolens dagligdag. Dette kombineret med et stærkt team bestående af kompetente undervisere og en løbende udvikling af vores tilbud gør os til ét af regionens foretrukne uddannelsessteder.

Aalborg Handelsskole er en stor uddannelsesinstitution placeret på fire adresser i Aalborg: Strandvejen, Langagervej, Turøgade og Saxogade. På skolens fire afdelinger er der tilknyttet ca. 2.500 årselever og 300 medarbejdere.

Erhvervslivets skole

Det skal være sjovt at lære! På Aalborg Handelsskole tilstræber vi at udbyde en spændende undervisning, der afspejler de seneste udviklingstendenser, og som er tilpasset virkeligheden. Samarbejdet med erhvervslivet er derfor en vigtig del af skolens dagligdag. Det gælder fx på vores ungdomsuddannelser, hvor eksterne virksomheder inddrages i form af virksomhedsbesøg, oplæg, cases, partnerskaber m.m.

I skolens kursusafdeling arbejder vi også tæt sammen med det lokale erhvervsliv. Her tilbyder vi kompetencegivende og målrettede kurser- og efteruddannelsestilbud til en bred vifte af brancher – både inden for den offentlige og private sektor.

UNESCO Verdensmålsskole

Aalborg Handelsskole blev i 2019 UNESCO Verdensmålsskole, og vi var dermed den første erhvervsskole og gymnasium i Aalborg, som blev en del af UNESCO-netværket. Som Verdensmålsskole sætter vi FN’s 17 verdensmål på skemaet, og som frontrunners går vi forrest for at gøre hverdagen mere bæredygtig.

Det er essentielt for os, at vi klæder eleverne på med sunde værdier inden for bæredygtighed og globalt medborgerskab. Eleverne skal bl.a. lære, hvordan verdensmålene kan gå hånd i hånd med det at skabe en sund og god forretning.

Artikler om Aalborg Handelsskole

Ledige stillinger hos Aalborg Handelsskole

Her kan du se Aalborg Handelsskoles ledige stillinger.

Kontakt

Aalborg Handelsskole
Strandvejen 25, 9000 Aalborg

Telefon: 99364600
Mail: ah@ah.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere