Aalborg Handelsskole
Aalborg Handelsskole
Partnerprofil

Aalborg Handelsskole

Strandvejen 25, 9000 Aalborg

CVR: 19366316

Seneste nyt

EUX-uddannelsen hitter på Aalborg Handelsskole

20. april 2023

Aalborg Handelsskole har i år oplevet det bedste søgetal til EUX-uddannelsen siden 2016. Mens landets erhvervsskoler generelt har oplevet et fald i ansøgertallet fra grundskolen til erhvervsuddannelserne, har Aalborg Handelsskole formået at vende udviklingen med en stigning på 16% flere tilmeldte elever sammenlignet med sidste år. EUX-uddannelsen er en populær erhvervsuddannelse, der bl.a. uddanner elever inden for kontor-, handels- og butiksverdenen. Uddannelsen er især attraktiv for unge, der ønsker at kombinere en praktisk uddannelse med en gymnasial uddannelse. Også på Aalborg Handelsskoles øvrige erhvervsrettede uddannelser – EUD Business og EUS5 (erhvervsuddannelse for studenter fra STX, HF og HTX) – opleves der lige nu fremgang. Udviklingen er særdeles positiv for Aalborg Handelsskole, og for de elever, der vælger uddannelserne. Mange virksomheder efterspørger lige nu elever til lærepladser, så mulighederne er mange for de unge, der begynder på uddannelserne.

Ny COOL uddannelse for elever på EUX Gymnasiet

17. april 2023

Fra august 2023 vil 30 elever fra EUX Gymnasiet på Aalborg Handelsskole få et endnu større kendskab til moderne forretningsmodeller, salg, indkøb og ikke mindst indblik i cool produkter og brands. EUX Gymnasiet og Coolshop har indgået et banebrydende samarbejde, der giver udvalgte elever inden for detail- og handelsuddannelserne mulighed for at besøge og arbejde med opgaver, der relaterer sig til virksomheden. Her kobles teori tæt sammen med praktisk viden og ekspertise fra Coolshop - én af landets førende virksomheder inden for handel og salg. Det nye samarbejde giver EUX-eleverne mulighed for at dykke ned i Coolshops mange arbejdsområder med fx indkøb, salg, finans, logistik og innovationer. Også sprog og kultur vil være i fokus, hvor eleverne bl.a. kan se frem til særlige sprog- og studieophold til både Brighton og USA. Ved siden af den almindelige undervisning får eleverne særlige masterclasses med fokus på arbejdskultur, lederskab og samarbejde. Det betyder ekstra viden, undervisning tættere på praksis og en mulighed for at få foden inden for på arbejdsmarkedet. Elever tilknyttet uddannelsen vil nemlig kunne få tilbudt fritids- eller sæsonarbejde hos Coolshop.

Vis tidligere nyheder

En bred vifte af erhvervsrettede uddannelser og kurser

På Aalborg Handelsskole udbyder vi en bred vifte af erhvervsrettede uddannelser og kurser for unge, voksne og virksomheder. Her finder du både et Handelsgymnasium (HHX), Erhvervsuddannelser (EUX Business og EUD Business) samt en moderne kursusafdeling - Center for Karriere & Uddannelse. Derudover udbyder skolen også online undervisning i form af uddannelses- og kursusforløb målrettet både elever og virksomheder.

Uanset uddannelse vil du på Aalborg Handelsskole opleve en spændende undervisning, der er tilpasset virkeligheden. Samarbejdet med erhvervslivet er en vigtig del af skolens dagligdag. Dette kombineret med et stærkt team bestående af kompetente undervisere og en løbende udvikling af vores tilbud gør os til ét af regionens foretrukne uddannelsessteder.

Aalborg Handelsskole er en stor uddannelsesinstitution placeret på fire adresser i Aalborg: Strandvejen, Langagervej, Turøgade og Saxogade. På skolens fire afdelinger er der tilknyttet ca. 2.500 årselever og 300 medarbejdere.

Erhvervslivets skole

Det skal være sjovt at lære! På Aalborg Handelsskole tilstræber vi at udbyde en spændende undervisning, der afspejler de seneste udviklingstendenser, og som er tilpasset virkeligheden. Samarbejdet med erhvervslivet er derfor en vigtig del af skolens dagligdag. Det gælder fx på vores ungdomsuddannelser, hvor eksterne virksomheder inddrages i form af virksomhedsbesøg, oplæg, cases, partnerskaber m.m.

I skolens kursusafdeling arbejder vi også tæt sammen med det lokale erhvervsliv. Her tilbyder vi kompetencegivende og målrettede kurser- og efteruddannelsestilbud til en bred vifte af brancher – både inden for den offentlige og private sektor.

UNESCO Verdensmålsskole

Aalborg Handelsskole blev i 2019 UNESCO Verdensmålsskole, og vi var dermed den første erhvervsskole og gymnasium i Aalborg, som blev en del af UNESCO-netværket. Som Verdensmålsskole sætter vi FN’s 17 verdensmål på skemaet, og som frontrunners går vi forrest for at gøre hverdagen mere bæredygtig.

Det er essentielt for os, at vi klæder eleverne på med sunde værdier inden for bæredygtighed og globalt medborgerskab. Eleverne skal bl.a. lære, hvordan verdensmålene kan gå hånd i hånd med det at skabe en sund og god forretning.

Artikler om Aalborg Handelsskole

Ledige stillinger hos Aalborg Handelsskole

Her kan du se Aalborg Handelsskoles ledige stillinger.

Kontakt

Aalborg Handelsskole
Strandvejen 25, 9000 Aalborg

Telefon: 99364600
Mail: ah@ah.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere