Aleris
Aleris
Partnerprofil

Aleris

Sofiendalsvej 97, 9200 Aalborg SV

CVR: 71017516

Den bedste behandling

Aleris er Danmarks førende sundhedsvirksomhed, der med mere end 30 specialer tilbyder en bred vifte af højt specialiserede sundhedsydelser bl.a. inden for fertilitetsbehandling, psykologhjælp, plastikkirurgi og forebyggende sundhedsindsatser. Aleris har hospitaler og klinikker i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, København og Ringsted.

Udover at være Danmarks største private sundhedsvirksomhed har Aleris også et innovativt forretningsben, der fokuserer på at udvikle digitale sundhedsløsninger, som kan bidrage til en bedre kundeoplevelse og et mere effektivt sundhedsvæsen.

Aleris tilbyder både fysiske og digitale sundhedsydelser af høj kvalitet til det offentlige sundhedsvæsen, forsikringsselskaber og til patienter, der selv betaler for deres udredning og behandling.

Aleris Danmark er en del af Aleris-koncernen, som er Skandinaviens førende, private sundhedsvirksomhed. Aleris Danmark har cirka 1300 medarbejdere, hvor de på Nordisk plan har cirka 5.400 medarbejdere, fordelt på 130 lokationer.

Aleris i Aalborg har 10 lyse sengestuer samt 3 moderne operationsstuer, hvor der hvert år bliver behandlet mere end 1.500 patienter.

 

Ledige stillinger hos Aleris

Her kan du se Aleris' ledige stillinger.

Artikler om Aleris Danmark

Kontakt

Aleris
Sofiendalsvej 97, 9200 Aalborg SV

Telefon: 36 37 27 50
Mail: aalborg@aleris.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere