AOF Nord
Virksomhedsprofil

AOF Nord

Kayerødsgade 37 4. sal, 9000 Aalborg

CVR: 58101311

AOF Nord

-Viden - udvikling - samvær 

Hvad er AOF Nord? 

AOF Nord er en oplysnings- og kursusvirksomhed med hovedaktiviteter indenfor undervisning, vejledning, konsulentydelser og kulturelle aktiviteter. 

Vi yder folkeoplysning til alle mennesker med et formål om at forbedre den enkeltes mulighed for at være en aktiv borger, en demokratisk medspiller og stå stærkere kvalificeret til fremtidens samfund. 

Det vi tilbyder

Vi tilbyder mange spændende aktiviteter på aftenskolen med alt fra debatter, foredrag og kurser. Der er et bredt indhold med alt fra mode til økonomi og alt midt i mellem. Vores lokale centre, aftenskoler og daghøjskoler danner rammen om undervisningsforløbene.

På AOF Nordjyllands Daghøjskolen tilbyder vi Forberedende VoksenUndervisning i dansk, matematik, engelsk og digital. Undervisningen er en stor succes, og rigtig mange voksne nordjyder følger årligt undervisningen. Undervisningen forbedrer kompetencer for voksne der søger job, og for voksne i job der ønsker at udvikle sine kompetencer i virksomheden. 

Vi rækker også ud til ledige, der ønsker at bruge tiden på at udvikle sig. Vi tilbyder forløb målrettet til at styrke lediges kompetencer, til når de igen skal ud på arbejdsmarkedet, og rent praktisk assisterer vi også under jobsøgningsprocessen. 

AOF Nord - vi er den førende folkeoplysende virksomhed i Region Nordjylland. 

 

Kontakt

AOF Nord
Kayerødsgade 37 4. sal, 9000 Aalborg

Telefon: +45 72132300
Mail: aalborg@aof-danmark.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere