AOF Nordjylland
AOF Nordjylland
Partnerprofil

AOF Nordjylland

Kayerødsgade 37 4. sal, 9000 Aalborg

CVR: 58101311

Vi ser forskellighed som en styrke

AOF Nordjylland er en kursus- og kulturvirksomhed, der kommer ud af den folkeoplysende tradition, som er en fantastisk platform for tværgående fællesskaber. AOF Nordjylland er en del af et landsdækkende fællesskab under AOF Danmark med afdelinger i hele Danmark og med landsdækkende aftaler med virksomheder og faglige organisationer.

Vi har eksisteret i Aalborg i godt 120 år og har derfor en del historie og tradition i bagagen, uden at vi af den grund lever i fortiden.

Vi er delt i 2 forretningsområder: Aftenskolen og Kursusafdelingen. Men vi har mange fælles udviklingstemaer eks. indenfor grøn omstilling og bæredygtighed, udvikling af sprogkompetencer blandt dine medarbejdere, digitale kompetencer på arbejdspladsen.

Vi synes at den forskellighed vi hver især bringer ind i et undervisningslokale er berigende for os alle og oftest resulterer i at 2+2 bliver 5.

Aftenskole for alle

Aftenskolen holder til på mange forskellige lokaliteter – ikke mindst takket være Den Nære Aftenskole, som forsøger at komme med tilbud præcis, hvor folk bor. De største lokationer for Aftenskolen findes i Aalborg og Frederikshavn men Den nære Aftenskole har kurser og kulturarrangementer flere steder i Nordjylland.

Aftenskolen arrangerer kurser indenfor en bred vifte af interesseområder, som du kan se på www.aof.dk

Hvis du vil deltage i et kursus eller en kulturel oplevelse i aftenskolen eller du vil være med til at etablere et aftenskolekursus på din virksomhed, boligforening eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte Anders i aftenskolen på af@aofnord.dk eller Anita på ar@aofnord.dk

Kursus og kompetenceudvikling

Kursusafdelingen holder primært til i Frederikshavn, Gug og Nørresundby, men arrangerer også undervisning på virksomheder, hvis det er at foretrække. Kurserne er overvejende tilrettelagt som ordblindeundervisning (OBU) og forberedende voksenundervisning (FVU), men andre tilrettelæggelsesformer er også en mulighed.

Vores primære kompetenceudviklingsområde er indenfor de almene fag som dansk, matematik, engelsk og digital, men undervisningen forsøger vi altid at tematisere så den tvistes i forhold til den enkelte virksomheds og deltagers ønsker og behov. Eksempelvis vil vi gerne tilbyde de forskellige OBU - og FVU-fag, så vi arbejder med de faglige mål i forhold til temaer om grøn omstilling, bæredygtighed og FN verdensmålene eller FVU kursus i forældre-kommunikation til pædagogmedhjælperen eller kursus i at bruge teknologien til den ordblinde osv.

Se viften af kurser, som vi udbyder i kususafdelingen: http://aof-nord.dk/kursushuset.aspx

Forskole til din drømmeuddannelse

Vi tilbyder, at mennesker som skal i gang med en uddannelse som voksne, kan deltage i et forskoleforløb hos os, så man har styr på begrebsverden og arbejdsmetode, når man starter på uddannelsen. Derved bliver det lettere at indgå i en erhvervsuddannelse, bestå optagelsesprøven til politiuddannelsen eller at starte på en pædagoguddannelse. Man kan specielt drage nytte af et forskoleforløb, hvis det er flere år siden, man sidst gik i skole. Der sker rigtig meget på området ”at gå i skole” over en årrække.

Vi er her for dig og din virksomhed

Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed, skal du endelig ringe eller maile til vores kursussekretær Jeanette, så vil hun vejlede dig eller sørge for, at du får en opringning af en specialist på området.

Kontakt

AOF Nordjylland
Kayerødsgade 37 4. sal, 9000 Aalborg

Telefon: 72 13 23 00
Mail: aalborg@aof-danmark.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere