Asgaard Recruitment
Asgaard Recruitment
Partnerprofil

Asgaard Recruitment

Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

CVR: 37046477

Din nordjyske rekrutteringspartner

Asgaard Recruitment startede over en øl.

De var enige om, at rekrutteringsbranchen manglede en spiller med det simple jyske koncept: en ordentlig aftale. For Asgaard Recruitment betyder det grundig rekruttering, en gennemsigtig proces, det gode match og ordentlig opfølgning. Selvfølgelig til den aftalte pris og deadline. Sådan har de arbejdet, siden de startede i 2015.

Asgaard Recruitment er et landsdækkende rekrutteringsfirma med kontor i Aalborg og Thisted, der hjælper virksomheder i de fleste brancher med at finde de rette specialister, funktionschefer og direktionsmedlemmer, som udvikler forretningen til næste niveau. Fordi mennesker er deres speciale, kan de deres rekrutteringskram uanset stillingen og branchen. Asgaard Recruitments kunder spænder fra store internationale koncerner til danske SMV’er og iværksættervirksomheder inden for energi, handel, produktion, automation, revision, turisme, byggeri, IT, mediebranchen m.m.

Asgaard Recruitment går altid i dybden, så de forstår den enkelte virksomhed og deres behov, og kan matche det rigtige menneske til virksomhedens stilling. For at du får en personlig og professionel proces, tager Asgaard Recruitment færre opgaver ind af gangen. Sådan kan de hurtigt og effektivt ramme plet.

En ordentlig aftale

Asgaard Recruitment er specialister i rekruttering. Med stor indsigt, et bredt netværk, faglighed og professionalisme kan de sørge for at finde den helt rette kandidat til din virksomhed.

Rekruttering er deres håndværk, og deres værktøjskasse er fyldt med gode og effektive værktøjer, der gør det muligt at finde den rette kandidat til jeres virksomhed. At rekruttere en ny medarbejder er en lang proces, der indeholder mange forskellige trin – og Asgaard Recruitment er med hele vejen.

Ledige stillinger hos Asgaard Recruitment

Her kan du se Asgaard Recruitments ledige stillinger.

Kontakt

Asgaard Recruitment
Porsborgparken 8C, 9530 Støvring

Telefon: +45 93 975 975
Mail: nysgerrig@asgaardrecruitment.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere