Bageriet Ingeborg
Partnerprofil

Bageriet Ingeborg

Nørregade 13, 9870 Sindal

CVR: 28955596

Lokal bager med flair for kvalitet og håndværk

Bageriet Ingeborg er din lokale bager i Nordjylland med stolte bagetraditioner, velsmagende bagværk og fokus på kvalitetsråvarer. Fundamentet for forretningen baserer sig på kvalitet og stolthed ved godt arbejde.

I vores arbejde bestræber vi os hver dag på at levere høj kvalitet og godt håndværk. Med mange års erfaring indenfor bagerhåndværket leverer vi velsmagende brød med et væld af smagsoplevelser til Nordjyderne. Vi går ikke på kompromis med smag, konsistens eller service.

Stolte og velsmagende bagertraditioner

Bageri Ingeborg strækker sig tilbage til 1934, hvor Ingeborg selv stod for bageriet. I dag er bageriet ejet af Bettina og Tommy Thybo Carlsen, men traditionen tro er det stadig samme holdning, der er gældende for bagerarbejdet: Vi ved, hvordan man laver godt brød, og vi ved, at godt brød smager bedre.

Bageriet er sidenhen vokset og beskæftiger i dag 11 bagersvende foruden indehaverne selv, som hver dag arbejder for at bage og dække den store efterspørgsel på bageriets velsmagende brød og kager. 

Nordjysk bageri

Det kvalitetssikre bagerbrød er at finde ved Bageri Ingeborg i Sindal, Spar Tversted, Spar Hirtshals og Superspar Ålbæk. De dækker derfor allerede større lokalområder i Nordjylland, hvor de forsyner nordjyderne med kvalitetshåndværk.

Artikler om Bageriet Ingeborg

Kontakt

Bageriet Ingeborg
Nørregade 13, 9870 Sindal

Telefon: 98 93 50 45
Mail: info@bageriet-ingeborg.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere