Beritech Manufacturing
Beritech Manufacturing
Partnerprofil

Beritech Manufacturing

Svendborgvej 5, 9220 Aalborg Ø.

CVR: 27127991

Beritech er en international samarbejdspartner indenfor tank- og procesudstyr til fødevare- og farmaceutisk industri. Vi er markedsledende med mere end 25 års erfaring og 240 engagerede medarbejdere. Missionen er at levere innovative og bæredygtige løsninger for at understøtte produktionen af højkvalitets, sikre og prisoverkommelige ​​fødevarer og lægemidler.

Beritech Group består af flere enheder, med hver med sit speciale - hvilket gør det muligt for os at give kunderne et omfattende og samlet tilbud af produkter og services ét sted. Vores hold består af alt fra konstruktører, smede, projektledere og administrative medarbejdere, som sammen sørger for, at vi bevarer og udvikler vores markedsposition.

Beritech har hovedkvarter i Aalborg, og har afdelinger i Nørresundby, Randers, Øsløs og Hinnerup. Vi har de seneste år gennemgået en enorm udvikling og vækst - med en løbende udvidelse af værditilbuddet til vores kunder. Alene i 2022 generede vi 80 nye arbejdspladser, og der er intet der tyder på, at vi sætter farten ned lige foreløbigt.

Beritech som arbejdsplads

Vi tilbyder et arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere kan udnytte deres fulde potentiale og trives i en atmosfære præget af fleksibilitet, ansvar og motivation. Kun ved at tiltrække og fastholde de bedste kompetencer i branchen, kan vi levere komplette løsninger, kendetegnet af pålidelighed, bæredygtighed og innovation.

Selvom vi er fordelt på flere lokationer i Danmark, har vi formået at skabe et unikt sammenhold - og en kultur præget af humor og forbedringskraft. Vi er kendt for at være en attraktiv og engageret arbejdsplads. Vores chef blev i 2022 kåret som årets ejerleder i Nordjylland, og det er så velfortjent!

Ledige stillinger hos Beritech Manufacturing

Her kan du se Beritech Manufacturings ledige stillinger.

Kontakt

Beritech Manufacturing
Svendborgvej 5, 9220 Aalborg Ø.

Telefon: 98777979
Mail: beritech@beritech.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere