Brasserie og Restaurant No 76
Virksomhedsprofil

Brasserie og Restaurant No 76

Ved Stranden 7-9, 9000 Aalborg

CVR: 40062343

Det franske køkken - Den danske hygge

Velkommen til Brasserie og Restaurant no 76. Hos os er fokus på den fantastiske madoplevelse fra det franske køkken krydret med dansk hygge. Vi har fokus på høj kvalitet, dyrevelfærd, økologi, social ansvarlighed samt gode forhold for vores medarbejdere. 

Vi serverer bæredygtige og lokale råvarer af høj kvalitet. Vi har et tæt forhold til vores leverandører, som giver vores kunder tryghed for, at kvaliteten er i top hver gang. 

Ligesom det gode forhold til vores råvarer går vi heller ikke på kompromis med måden, vi driver restaurant på. Vores medarbejdere er gennem overenskomst sikret gode arbejdsforhold. Særligt brænder vi for at gøre en indsats for sårbare og socialt udsatte unge, som vi klæder på til at kunne gennemføre en uddannelse eller at få et job. De unge hjælper os i køkkenet, hvor vi vejleder dem i, hvordan de skal begå sig på en arbejdsplads.

Vi lytter altid til kundens ønsker og behov. Kontakt gerne personalet for information og tilbud til erhvervslivet om mulighederne for en attraktiv samarbejdsaftale. 

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Artikler om Brasserie og Restaurant No 76

Kontakt

Brasserie og Restaurant No 76
Ved Stranden 7-9, 9000 Aalborg

Telefon: 70 27 76 76
Mail: post@no76.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere