Curia
Curia
Partnerprofil

Curia

Niels Jernes vej 10, 9220 Aalborg Ø

CVR: 28890869

Mere end 25 års erfaring med rekruttering

Curia er en landsdækkende rekrutteringsvirksomhed med kontorer i Aarhus, Aalborg og København. Vi har i løbet af de seneste 25 år rekrutteret tusindvis af kandidater, og vi står som en aldeles stærk samarbejdspartner til rekruttering af direktører, ledere og specialister til dansk erhvervsliv. Vores kunder spænder bredt fra C20-virksomheder og store internationale koncerner til SMV’er og offentlige institutioner. En tredjedel af vores kunder har vi samarbejdet med i flere år.

Alle vores konsulenter har stor erfaring inden for search & selection, headhunting og outplacement, ligesom vi er certificeret i brugen af en række effektive værktøjer til test og vurdering af kandidater. Dette sikrer, sammen med vores store netværk, at vi altid er i stand til at finde og udvælge de helt rigtige kandidater til vores kunder.

Vi rekrutterer medarbejdere til stillinger på både direktør-, leder- og specialistniveau. Curias konsulenter har alle erfaring fra lederstillinger i store og mellemstore virksomheder eller bred erfaring fra konsulentbranchen. Derfor ved vi, hvad der er vigtigt at have fokus på i en rekrutteringsproces.

Vi hjælper desuden også virksomheder, som står over for at skulle afskedige medarbejdere, med at få de berørte medarbejdere godt videre og tilbage på arbejdsmarkedet igen. Vi har hjulpet mere end 3300 afskedigede medarbejdere videre i deres karriere gennem vores outplacementforløb. Vi har derfor ekspertisen, der skal til for at sikre et målrettet og succesfuldt forløb frem mod en ny ansættelse.

Curia Aalborg

Curia i Aalborg består af et stærkt team af 6 kompetente konsulenter, der enten har erfaring med rekruttering fra ledende stillinger i store og mellemstore nordjyske virksomheder eller rekrutteringserfaring fra konsulentbranchen. Vores konsulenter er aktive i forskellige nordjyske netværk samt bestyrelser og har dermed en finger på pulsen.

Ledige stillinger hos Curia

Her kan du se Curias ledige stillinger

Artikler om Curia

Kontakt

Curia
Niels Jernes vej 10, 9220 Aalborg Ø

Telefon: 70 20 05 11
Mail: info@curia.dk

Find information om andre virksomheder

Se alle Vigeur-partnere